anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gama

Bisbel
#7 Wielbiciel

Witam mam problem gdy chcę dodać  nową ofertę Gamy Universal kapsułki 60 szt. wszystko wykonuje jak za każdym razem i gdy klikam Wystaw ofertę ona się nie pojawia i tak za każdym razem

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Bisbel ciasteczka i pamięć przeglądarki wyczyściłeś? W trybie incognito/prywatnym ewentualnie inna przeglądarka też tak jest? Jakiś komunikat się pojawią? 

oznacz moderatorów

Bisbel
#7 Wielbiciel

Ciasteczka i pamięć wyczyszczone, zmieniałem przeglądarkę, robiłem też w trybie incognito i dalej nic nie działa, nie pojawia się żaden komunikat, Wyskakuje ,, Oferta jest przygotowana Teraz daj nam czas na jej sprawdzenie '' i oferta się nie pojawia, Gdy klikam wystaw ofertę produkt dalej tam jest niewystawiony

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Bisbel Czy minęły już 2 godziny od dodania oferty? Po tym jak wystawisz ofertę, sprawdzamy ją, o czym informuje również cytowany przez Ciebie komunikat. Jeśli po 2 godzinach nadal jej nie widzisz, daj znać.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Bisbel
#7 Wielbiciel

Wyskakuje mi teraz komunikat - ,,Tytuł Twojej oferty lub jej dalszy opis może wprowadzać w błąd co do pochodzenia towaru, jego producenta lub marki i tym samym naruszać prawa firmy, która współpracuje z nami w ramach programu Współpraca w Ochronie Praw. W opisie Twoich ofert używasz zarejestrowanego słownego znaku towarowego w celu sprzedaży produktu innej marki (widocznej w sekcji ‘Parametry’).735''   Tytuł oferty jest prawidłowy z kodem EAN oraz produktem wystawionym

oznacz moderatorów