anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gdzie jest moja kasa???

Sarbinowo57
#7 Wielbiciel

Halo
Sprzedalem pare ofert.Do Allegro musze przelac ponad 300 zlotych.
Na moim koncie nie ma wplywow,a na koncie w Allegro jest 27 zlotych.
Pytam laskawie gdzie sie podzialy moje pieniadze?Moje konto zostalo sprawdzone.Nie ma pieniedzy,to nie moge wyslac rzeczy do kupujacych i zaplacic prowizji do Allegro.
(Sarbinowo)

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Sarbinowo57 Twoje wypłaty są wstrzymane, bo masz w transakcjach prognozowany czas dostawy dłuższy niż 10 dni kalendarzowych. Szczegóły tego mechanizmu znajdziesz tutaj.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Sarbinowo57
#7 Wielbiciel

To nie ja ustawilem te "prognozy".I nie wiem na jakiej podstawie "eksperci"allegro takie ustawienie zrobili!!Nie bedzie do jutra pieniedzy wycofuje wszystkie sprzedane aukcjie.W moich ofertach czas wysylki 7 dni.Bez odpowiedzi.Dziekuje za "nowosci"

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Sarbinowo57 Nie będzie.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Albo zrób szybkie zwroty albo wyslij ten towar i skróć czas wysyłki, by prognozowali szybciej. Bo jak blokna konto to potem tygodnie-miesiące proszenia się i nie zawsze się uda odblokować. Taki los sprzedawców Allegro...

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Czyli blokujecie kase na podstawie widzimisię jakiegoś botado wróżb mimo iż sprzedawca ustawił krótszy czas wysyłki? Rozumiem gdyby sam ustawił czas na 10 dni +. Ale zrobił to Wasz bot... 

Sarbinowo57
#7 Wielbiciel

Najlepsze jest to,ze w niektorych aukcjach stalo 11-14 dni a w niektorych 21-24 dni!!

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jakie metody dostawy?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Sarbinowo57 w swoich ofertach udostępniasz dostawę listem priorytetowym, dla której czas przewozu to 5–15 dni (i nie można jej śledzić), dodatkowo deklarowany przez Ciebie czas nadania paczki to 7 dni. Nasze przewidywania nie są przesadzone. Skoro wyślesz paczkę w ciągu 7 dni, i doliczysz czas przewozu (najkrótszy) 5 dni, masz już 12 dni. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

loto
#10 Popularyzator

@Sarbinowo57 @Syrena_zT Czas przewozu listu poleconego priorytetowego wynosi nawet do 30 dni roboczych (5 tygodni), więc szkoda sobie zawracać głowę przewidywanym czasem dostawy...

oznacz moderatorów

Sarbinowo57
#7 Wielbiciel

Dobrze,ale czy to jest podstawa do wstrzymania wyplaty??Czy to moja wina czy poczty?

Kiedy dostane moje pieniadze?Placi sie priorytet a list idzie i tak 5 dni.

KIEDY DOSTANE MOJE PIENIADZE?????

oznacz moderatorów