Halo
Sprzedalem pare ofert.Do Allegro musze przelac ponad 300 zlotych.
Na moim koncie nie ma wplywow,a na koncie w Allegro jest 27 zlotych.
Pytam laskawie gdzie sie podzialy moje pieniadze?Moje konto zostalo sprawdzone.Nie ma pieniedzy,to nie moge wyslac rzeczy do kupujacych i zaplacic prowizji do Allegro.
(Sarbinowo)
@Sarbinowo57 Twoje wypłaty są wstrzymane, bo masz w transakcjach prognozowany czas dostawy dłuższy niż 10 dni kalendarzowych. Szczegóły tego mechanizmu znajdziesz tutaj.
To nie ja ustawilem te "prognozy".I nie wiem na jakiej podstawie "eksperci"allegro takie ustawienie zrobili!!Nie bedzie do jutra pieniedzy wycofuje wszystkie sprzedane aukcjie.W moich ofertach czas wysylki 7 dni.Bez odpowiedzi.Dziekuje za "nowosci"
@Sarbinowo57 Nie będzie.
Albo zrób szybkie zwroty albo wyslij ten towar i skróć czas wysyłki, by prognozowali szybciej. Bo jak blokna konto to potem tygodnie-miesiące proszenia się i nie zawsze się uda odblokować. Taki los sprzedawców Allegro...
Czyli blokujecie kase na podstawie widzimisię jakiegoś botado wróżb mimo iż sprzedawca ustawił krótszy czas wysyłki? Rozumiem gdyby sam ustawił czas na 10 dni +. Ale zrobił to Wasz bot...
Najlepsze jest to,ze w niektorych aukcjach stalo 11-14 dni a w niektorych 21-24 dni!!
Jakie metody dostawy?
@Sarbinowo57 w swoich ofertach udostępniasz dostawę listem priorytetowym, dla której czas przewozu to 5–15 dni (i nie można jej śledzić), dodatkowo deklarowany przez Ciebie czas nadania paczki to 7 dni. Nasze przewidywania nie są przesadzone. Skoro wyślesz paczkę w ciągu 7 dni, i doliczysz czas przewozu (najkrótszy) 5 dni, masz już 12 dni.
@Sarbinowo57 @Syrena_zT Czas przewozu listu poleconego priorytetowego wynosi nawet do 30 dni roboczych (5 tygodni), więc szkoda sobie zawracać głowę przewidywanym czasem dostawy...
Dobrze,ale czy to jest podstawa do wstrzymania wyplaty??Czy to moja wina czy poczty?
Kiedy dostane moje pieniadze?Placi sie priorytet a list idzie i tak 5 dni.
KIEDY DOSTANE MOJE PIENIADZE?????