Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pierwszy raz sprzedaje coś na allegro. Nigdzie nie podawałem swoich danych do przelewu . Kiedy nastąpi moment bym wskazał dane gdzie mają trafić moje pieniążki za sprzedany produkt
Pieniądze trafiają na dwa konta firm z którymi współpracuje Allegro i w zależności od rodzaju i sposobie zapłaty trafią na PayU lub Przelewy24.
W ustawieniach swojego konta musisz aktywować wypłaty z tych kont i wtedy będziesz mógł zlecać przelewy na twoje konto.
Chyba że wysyłasz za pobraniem wtedy w zależności od sposobu pieniądze dostaniesz na wskazane konto w trakcie generowania etykiety przez przewoźnika bądź Allegro.
Podpinam się pod pytanie, nie wiem czy mam zaznaczone obie możliwości : PayU i przelewy 24. Gdzie dokładnie mogę to sprawdzić?
ustawienia te znajdziesz tutaj:
Sprzedaż -> Ustawienia sprzedaży -> ustawienia wypłat
W tej sekcji będziesz mieć PayU i przelewy24 i tam można je aktywować i ustawić, kiedy mają być dokonywane wypłaty.
Warto pomyśleć nad ustawieniem takim aby mieć środki na ewentualne zwroty aby łatwo uzyskać rabat transakcyjny.
@CHECINIAKI Tutaj masz podane
Środki i historia operacji jeżeli przy którymś masz pieniądze i przycisk AKTYWUJ musisz aktywować żebyś miał możliwość wypłaty
Tutaj masz krok po kroku co i jak zrobić żebyś mógł wypłacić pieniądze Konfiguracja konta do wypłat
No tak, sprawdziłam, kasa jest na przelewy 24 a konto nie zweryfikowałam, dzięki wszystkim !
Jak często macie ustawione wypłaty?
U mnie wypłaty mam raz w miesiącu ostatniego dnia.
@CHECINIAKI Ustaw na żądanie, zawsze możesz zmienić.