Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Krótko - wcześniej wyglądało to tak, że jeśli zaczynam pisać tytuł książki, to w pasku wyszukiwania pojawiała mi się ikona danej pozycji. Klikałem ją i wszystkie aukcje dotyczące danej książki (czyli danego ISBN w praktyce) miałem na liście.
Teraz podpowiedzi nie ma. Co gorsze pojawiają się wszystkie książki, które mają choć jedno słowo wspólne z wyszukiwanym. I mam 35 tysięcy wyników do jednej książki a książek do wyszukiwania ponad 20.
Szukanie po ISBN działa, ale to jest straszna masa roboty bo najpierw muszę poza Allegro ten numer wyszukać.
A co z osobami, które będą chciały książkę kupić? Znaleźć ją po tytule nie sposób a przecież nikt nie wpadnie na to, żeby wpisać ISBN.
@Client:112161871 takie podpowiedzi są tylko na Google, jeśli koniecznie chcesz wyszukać na Allegro to wpisz site:Allegro.pl "Pan Tadeusz"😉
Jak to tylko na Google? Przecież były na Allegro, w ubiegłym roku wyszukiwałem tak podręczniki, niedługo będę szukał nowych a wpisywanie tytułu nie ma sensu, jak już powyżej napisałem, bo wyników są tysiące. A klikając Pana Tadeusza mam ponad 7 tysięcy trafień. Allegro naprawdę myśli, że jak w lipcu pojawią się uczniowie, szukający podręczników, to będą tu tracić czas? **piiip** zje Allegro żywcem. Sam tam zacznę sprzedawać, bo dzisiaj prawie nic nie znalazłem przez tę niedorzeczną zmianę.
@Client:112161871 widzę, że rzadko zaglądasz na Allegro, oni udoskonalili swoją wyszukiwarkę , tak aby znaleźć produkty które według nich są najlepsze, a nie te które Ty szukasz😁