Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
sprzedalem towar na allegro.kupujacy za niego zaplacil bo odebral towar a pieniedzy nie ma.malo tego.Allegro wyludzilo odemnie prowizje za sprzedany towar i kontakt sie urwal.podsumowujac nie otrzymalem zaplaty za to war to jeszcze za to zaplacilem i nawet nie ma kogo oskarzyc o kradziez bo kupujacy zaplacil a ja do tej sumy jeszcze doplacilem prowizje
Jak zapłacił to nic nie ginie powinny być tu jak ich nie wypłaciłeś: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?dateFrom=2023-04-10&dateTo=2023-...
a jak nie wypłaciłeś i ich nie ma to nie zapłacił, a jak są to tak je wypłacisz: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wyplacic-pieniadze-z-all...
zeby wplacic prowizje na konto Allegro to byle 2 klikniecia i maja kase ale zebym ja dostal swoja to jest wypelnienie tysiaca rubryk i tabel.po godzienie dalem sobie spokuj.bez ksiegowego i informatyka zwykly czlowiek tego nie ogarnie.zadnej pomocy ze strony Allegro,zadnego pokierowania co trzeba zrobic.juz sie pogodzilem ze strata tych pieniedzy.przecierz nie bede Allegro ciagal po sadach za 500zl bo i tak bym przegral
@darek-stachu już wyjaśniam co należy zrobić, bo te środki są na Twoim saldzie tutaj.
Wypłata nie jest taka trudna, a szkoda żeby Ci przepadły.
Wejdź proszę tutaj i uzupełnij formularz, następnie w części operatora PayU kliknij "przejdź do banku". Wykonaj proszę przelew weryfikacyjny na dokładnie takie dane jakie się wyświetlą z konta bankowego, które podałeś w formularzu w zakładce Ustawienia wypłat.
Weryfikacja może zająć do 3 dni roboczych, a aby się udała przelew musi być wykonany z konta właściciela konta Allegro oraz z konta, którego numer podałeś w formularzu.
Gdyby były jakieś problem, napisz proszę tutaj, chętnie pomożemy!
nawet sie tego nie podejmuje bo to jest nie do ogarniecia a sie okazuje ze znowu musze placic Allegro kolejny przelew.mysle ze jest wiecej osob ktoryn Allegro ukradlo pieniadze tylko trzeba sie skrzyknac i grupowo podacich do sadu to moze wtedy bylaby szansa na odzyskanie pieniedzy
@darek-stachu ten przelew (1,01 zł) jest oczywiście zwracany na Twoje konto po weryfikacji. Przykro mi, że nie chcesz podjąć się aktywacji konta do wypłat, ale nie mogę się zgodzić, że ukradliśmy te pieniądze, są Twoje i możesz je wypłacić (jeśli aktywujesz konto do wypłat). Te działania mają na celu zapewnienie bezpieczeństwa, aby środki były wypłacone na konto osoby, która jest właścicielem konta Allegro.
i moich pieniedzy dalej nie ma.malo tego,moje saldo na koncie wynosi 0,00 czyli wyczyszciliscie mi konto.brak dowodow.kradziez idealna.sa tu jeszcze inni ludzie okradzeni przez Allegro? skrzyknijmy sie.moze wspolnie cis zdzialamy
Dzień dobry, mam podobny problem z podjęciem środków z konta Allegro.
Już dwa razy zrobiłem przelew uwierzytelniający PayU i nadal funkcja wypłaty nie jest aktywna.
Wszystkie potrzebne dane są zamieszczone.
Proszę o pomoc w tej sprawie.
@SirFish podeślij proszę potwierdzenie tego przelewu na adres spolecznosc@allegro.pl, sprawdzę co powoduje problem.
Wysłałem maila 🙂
moderatorka jest osoba cywilna czy zatrudniona przez Allegro?
@darek-stachu Moderatorki to osoby zatrudnione przez Allegro.
Środki na Twoim saldzie są dostępne cały czas. Nie zostały nigdzie wypłacone. Gdzie dokładnie widzisz 0,00 zł?
Jeśli chcesz wypłacić środki, to musisz zweryfikować swoje konto do wypłat u operatora PayU. Każdy sprzedający musi to zrobić, jest to standardowa procedura. Być może pomocny dla Ciebie będzie przygotowany przez nas artykuł z instrukcją: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wyplacic-pieniadze-z-all...
mam pytanie do zaawansowanych sprzedawcow.rozumie jak kupujacy lub sprzedajacy moze kogos oszukac ale co zrobic jak oszukalo cie Allegro i przywlaszczylo (ukradlo) twoje pieniadze jak w moim przypadku i jeszcze wyludzili odemnie za to prowizje?
@darek-stachu rozumiem zdenerwowanie, ale nie używaj słowa :kraść. Napisz dokłądnie co się stało - bo z twojego postu nic nie wynika.
No ciekawe. Co się konkretnie stało?
Ok widzę. Zweryfikowałeś konto do wypłat?
Opisz o co chodzi, mocne piszesz.😒
o to ze sprzedalem towar kupiec zaplacil a Allegro przejelo te pienieadze i jeszcze wyludzili odemnie prowizje a moje saldo na moim koncie za sprzedany towar wynosi 0.00zl
przecież już masz inny wątek o tym. Sam założyłeś. Środki na koncie są ale musisz zweryfikować się do wypłat. Tyle.
Zastosouj się do rad a dostaniesz pieniądze. I to nie jest nie do ogarnięcia. JEśli dla Ciebie jest, weź do pomocy kogoś kto ci to zrobi.
zweryfikowalem sie a srodkow na koncie nie ma.mam zerowe saldo wiec juz te pieniadze gdzies trafily tylko nie do mnie.zwodzicie mnie juz drugi tydzien proceduralnymi formalnosciami a dlaczego na wplacenie wam prowizji wystarczylo jedno klkniecie i juz przejeliscie kase