Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
sprzedalem towar na allegro.kupujacy za niego zaplacil bo odebral towar a pieniedzy nie ma.malo tego.Allegro wyludzilo odemnie prowizje za sprzedany towar i kontakt sie urwal.podsumowujac nie otrzymalem zaplaty za to war to jeszcze za to zaplacilem i nawet nie ma kogo oskarzyc o kradziez bo kupujacy zaplacil a ja do tej sumy jeszcze doplacilem prowizje
Ktoś z moderatorów ci pokazał ze te
srodki sa. Sprawdzałeś? Tak to działa ze sa w rękach Allegro i dopiero uzupełnienie danych do zwrotu środków może uruchomić wypłaty.
jezu nie ma tych srodkow.sprawdzalem.saldo 0.00zl.a byly.Allegro juz je przejelo
@darek-stachu a w historii nie masz przypadkiem wypłaty? Wypłaty księgują się do końca następnego dnia.
O zwrot prowizji możesz napisać, jak nie doszło do zakupu albo kupujący odstąpił od umowy zakupu.
kupujacy kupil i zaplacil ale srodki przejelo Allegro dla siebie,wyczyscili mi konto i juz nie ma tych srodkow i jeszcze kazali sobie za to zaplacic prowizja czyli okradli mnie podwojnie
@darek-stachu to nie ta zakładka.
Środki są tutaj - https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji
Rozumiem że możesz być zdenerwowany, ale wszystkie te informacje podałam w pierwszym poście. Nikt niczego nie zabrał (ukradł), a Twoje oskarżenia są bardzo poważne i całkowicie niesłuszne.
Zrzut jaki przesłałeś pochodzi z tej zakładki i dotyczy ona rozliczeń między Tobą a nami.