anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gdzie zgłosić naruszenie w komentarzu?

RANATA25
#9 Pomysłodawca#

proszę o pomoc, bo wydaje mi się że kupujący narusza moje dobra i zniesławia publicznie wypisując negatywną ocenę pisząc że nie chce zwrócić pieniędzy. Wysłałam temu panu tylko informację sms że prosze o telefon w wolnej chwili bo przesyłka zwrotna wróciła do mnie potłuczona A ten pan od razu wypisyje negatywna ocenę z oskazeniem że nie chce oddać pieniędzy. Dodam że pierwszy był negatywny komentarz zanim założona dyskusja. Zawsze robiłam zwroty pieniężne dlatego wydaje mi sie że taki komentarz jest bezpodstawny i wybiegający w przyszłość

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@RANATA25 w opinię kupującego możemy ingerować wyłącznie w wyjątkowych, określonych sytuacjach. Zawsze w pierwszej kolejności zachęcamy do wyjaśnienia sprawy bezpośrednio z kupującym. 

Basia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#
Art.  212.  kk
§  1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§  2.  Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
oznacz moderatorów