Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam problem z zamówieniem klient kupił 2 przedmioty z oddzielnych aukcji
jeden przedmiot waży 18kg, drugi 12kg
i wygenerowało mi jedną przesyłkę a potrzebuje 2 przesyłek bo wagowo nie wejdzie
przesyłka paczkomat inpost
To wygeneruj dwie etykiety.
@Tech-Pack Jeśli korzystasz z Managera Paczek, to drugą etykietę możesz wygenerować z poziomu zakładki Import Allegro InPost. Tam zmień sortowanie przesyłek na wygenerowane, zaznacz odpowiednie zamówienie i wygeneruj kolejną etykietę.
przez pomyłkę wygenerowałem gabaryt a a miał być c da radę to jakoś cofnąć?
@Tech-Pack Etykietę wygenerowaną przez Managera Paczek możesz anulować przez ten formularz: https://inpost.pl/formularz-kontaktowy (opcja jest możliwa oczywiście jeśli paczka nie została jeszcze nadana).
@Tech-Pack a to paczki smart?
Wygeneruj ponownie a złą etykietę napisz do inpost o zwrot pieniędzy za niewykorzystaną etykietę.
tak paczki smart już napisałem formularz jeszcze kwestia generowania drugiej etykiety jest ona płatna?
bo z tego co widzę jest płatna
@Tech-Pack Dla każdej paczki możesz wygenerować tylko jedną darmową etykietę. Jeśli to zamówienie miało zostać wysłane w 2 paczkach (zgodnie z tym, co napisałeś), to otrzymasz możliwość utworzenia jeszcze jednej darmowej etykiety. Liczba darmowych przesyłek do wygenerowania jest równa liczbie przesyłek w danym zamówieniu.