anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gwarancja najniższej ceny

OYAKA
#2 Obserwator

Witam,
Mam moje produkty na allegro, empik, morele.net, **piiip**.pl i ceneo, jednak allegro gwarancja najniższej ceny dalej nie rozpoznaje tych serwisów.

Wiem że ma na to wpływ wiele czynników i moja oferta może nie być atrakcyjna dla allegro, ale widzę że inni sprzedający takie oznaczenia mają nawet z gorszymi ofertami. Czy jest możliwość ręcznego zweryfikowania przed admina i dołączenie moich ofert do programu? Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@OYAKA Niestety nie jestem w stanie tego sprawdzić i zweryfikować. Przykro mi. 

Oferta może zyskać oznaczenie gwarancja najniższej ceny, gdy:

• jest wystawiona z konta firmowego, którego jakość sprzedaży jest na co najmniej Neutralnym poziomie
  • ma format sprzedaży kup teraz
  • określasz w niej parametr Stan jako Nowy, Produkt cyfrowy, Produkt kolekcjonerski lub Produkt inwestycyjny – z wyjątkiem kategorii, w których parametr Stan jest niedostępny
  • określasz w niej parametr Stan opakowania jako Oryginalny – jeśli jest to oferta, w której Stan opakowania to parametr obowiązkowy
  • udostępniasz w niej metody dostawy w ramach Allegro Smart! lub inną popularną darmową metodę dostawy
  • deklarujesz w niej czas wysyłki krótszy lub równy średniej w kategorii, w której wystawiasz ofertę
  • cena produktu wynosi co najmniej 15 zł
  • nie jest zestawem i ofertą tylko dla klientów biznesowych
  • umożliwiasz w niej opcję zakupu z fakturą VAT.

Podsyłam cały artykuł na ten temat. Zachęca Cię do zapoznania się z nim 😉 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów