Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, zauważyłem taką sytuację, czy można handlować z dwóch kont?
Jeden produkt w tej samej kategorii
Ta sama osoba sprzedająca ale rózni konta ale jedna FIRMA
1. konto nazwa uzytkownika - zegar_mistrzu
https://allegro.pl/oferta/suszarka-do-wlosow-ultra-hd1600-blue-17192535209
2. konto nazwa uzytkownika - od Wojteku
https://allegro.pl/oferta/suszarka-do-wlosow-ultra-hd1600-5-w-1-blue-15849478227
Jak Ci się sprzedają to nie. Jak na tym tracisz to oceń sama. Mnie do pojedyńczych sztuk się nie opłaca. Wywalam na lokalne, O..., v...... Stare winyle np do tej pory większość zeszła z lokalnego. Poprzenosiłam zaraz jak skasowali możliwość wystawienia na głównym. Wolno jak krew z nosa ale zeszły, na głównym w sumie i tak lepiej wtedy nie szło. Tu może być jeszcze inna możliwość. Ktoś to sobie wrzucił w jeden, żeby klient mógł łatwo znaleźć i żeby boty nie odpinały bezsensu. Ja mam taki problem z surowcami w grze. Jest 7 serwerów. Więc każdy jednakowy surowiec muszę wystawiać oddzielnie dla każdego serwera. Jak zakładam oddzielne katalogi dla każdego surowca i serwera to mi boty je odpinają i podpinają pod inne serwery. Jak zrobię jeden katalog dla surowca to mogę do niego podpiąć tylko 5 serwerów, ale przynajmniej mi boty w tym nie mieszają. Tu może mieć całkiem podobnie bo to dla botów będzie to samo...
@magic-trinkets Zamiast mieć pretensje do Allegro, że stworzyło bezsensownego gniota w postaci katalogu, to masz pretensje do ludzi, że próbują normalnie działać?
nie,.... próbuje zrozumieć równych i równiejszych...ale teraz rozumem że co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie...
@SpeedyGonzalezz to jest stary i znany proceder, można kogoś zadenuncjować, podkablować pod_jebać, złożyć donos, można zostać sygnalistą, a na Allegro, to się nazywa "zgłosić naruszenie", niestety tacy są ludzie😔, Allegro jedynie wykorzystuje ten mechanizm
prosze mi to wyjaśnić,
bransoletka na noge, bransoletka na reke, oplot sznurkiem czerwonym , oplot czarnym , nitka czarna lub czerwona , sreduszka złocone i zwykłe...totaly misz masz i wszystko w jednym katalogu...../?
@magic-trinkets sprzedająca w ten błędny sposób połączyła różne oferty jako jeden przedmiot.
Takie sytuacje można nam zgłaszać za pomocą przycisku "Zgłoś ofertę błędnie połączoną z produktem". Poprosiłam o weryfikację ofert, które wskazałaś.