Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, zauważyłem taką sytuację, czy można handlować z dwóch kont?
Jeden produkt w tej samej kategorii
Ta sama osoba sprzedająca ale rózni konta ale jedna FIRMA
1. konto nazwa uzytkownika - zegar_mistrzu
https://allegro.pl/oferta/suszarka-do-wlosow-ultra-hd1600-blue-17192535209
2. konto nazwa uzytkownika - od Wojteku
https://allegro.pl/oferta/suszarka-do-wlosow-ultra-hd1600-5-w-1-blue-15849478227
Może, jest limit 2 produktów na wszystkie konta...
@Angel_2022 Nie ma ograniczeń w liczbie kont, ani dla kupujących, ani dal sprzedających. Mają jedynie wprowadzić ograniczenia dla firm spoza UE (czyli głównie Chińczyków), które będą mogły zakładać tylko jedno konto na jeden NIP
Czy mogę zarejestrować 10 kont i umieścić jeden produkt z różnych kont w jednej kategorii?
@Angel_2022 Może i wile kont jest zwielokrotnionych,
Nie ma żadnych ograniczeń dotyczących wystawiania przedmiotów na sprzedaż?
@Angel_2022 Są tylko ograniczenia w wystawianiu takich samych przedmiotów z jednego konta.
ile mozna wystawic z jednego?
@Angel_2022 w jednej podkategorii wystawisz maksymalnie dwie oferty z tym samym produktem i stanem stan Nowy – niezależnie od liczby kont, z których korzystasz.
Przy sprawdzaniu, czy oferty zostały powielone bierzemy pod uwagę:
@magic-trinkets to nie są te same produkty😉
to dlaczego są razem w kupie?
@magic-trinkets bo tak sobie podpięli pod katalog
to jak to poodpinac? bo już zeza można dostać 😉
@magic-trinkets to KailaArt sobie tak podpięła, Ty tego nie odepniesz😁
dziękuje za wyjaśnienie...czyli pomimo znania regulaminu inni mogą go łamać i naciągać?
@magic-trinkets Oni nie łamią, tylko trochę naciągają, bo jedna jest czarna, druga czerwona, trzecia jeszcze jakaś inna i teoretycznie nie są takie same
w jednej podkategorii wystawisz maksymalnie dwie oferty z tym samym produktem i stanem stan Nowy – niezależnie od liczby kont, z których korzystasz.
Przy sprawdzaniu, czy oferty zostały powielone bierzemy pod uwagę:
Bo im każą kupować nowy EAN do każdej różniącej się sztuki. Kogo na to stać... A Allegro przechwala się współpracą z jednym jedynym dostawcą takich kodów, od nikogo innego nie uznają. Bałagan sprząta się od góry...
Ja kupiłam 1000 ean-ów i dokładam do interesu by każda oferta różniąca się choćby małym duperelkiem była inna a możni tego świata naginają rzeczywistość i walą wszystko do jednego katalogu???????????????? czyli jestem frajerem który jako jedyny stosuje się do regulaminu???????????????? no ...fajnie....