Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ostatnio wpisując 2 nowe produkty do katalogu allegro żeby je wystawić popełniłam błąd w nazwie herbaty - wpisałam nazwę Westminster zamiast Lord Nelson. Po wystawieniu produktu nie mogłam już tego poprawić zgłaszając błąd, bo nie da się poprawić nazwy. Była opcja "wezwij pomoc" więc napisałam o co chodzi, w tym formularzu są wszystkie dane, jest opis z producentem, nazwą, jest zdjęcie produktu z tyłu i przodu z nazwą tylko tytuł źle wpisany i wyświetla się w niewłaściwym miejscu na allegro. Poprosiłam o poprawienie:
Nie mogę poprawić błędu w wystawionej herbacie - błędem jest nazwa zamiast Lord Nelson jest wpisana Westminster, bo się pomyliłam ale przez formularz nie da rady tego zgłosić i poprawić. Czy możecie to poprawić bo niewłaściwie się wyświetla na allegro? To jest na zwykłym allegro herbata nazywa się Lord Nelson rooibos truskawka mango . Nr ogłoszenia to 17273811170 . Nie mogę tego poprawić przez " zgłoś błąd w produkcie " gdyż nazwy nie można zgłosić a to ona jest błędna. Nazwa jaka jest teraz to - Westminster herbata Rooibos truskawka śmietanka ekspresowa 40 g truskawkowy A powinna być taka: Lord Nelson herbata Rooibos truskawka śmietanka ekspresowa 40 g truskawkowy Proszę o pomoc.
Jakież było dla mnie zdziwienie jak otrzymałam maila że ja mam udowodnić że to jest LORD NELSON A NIE WESTMINSTER!!! myślałam, ze pani która mi odpisuje się pomyliła:
Dobry wieczór, dziękuję za wiadomość. W celu wprowadzenia przesłanych zmian, prosiłabym o przesłanie potwierdzenia do zmiany nazwy. Może to być np. strona producenta. Po otrzymaniu takiego potwierdzenia skieruję zmianę nazwy do poprawy przez dedykowany dział. W oczekiwaniu na wiadomość życzę spokojnej nocy. Pozdrawiam Sylwia Płodzień Zespół Allegro
Odpisałam:
Ja to sama wpisywałam i się pomyliłam, jest nazwa na opakowaniu herbaty, na zdjęciu i to ewidentna, w oczy kłuje. Nie przesadzajmy.
Dostałam dziś szokującą odpowiedź:
CZY TA POMOC ALLEGRO JEST NORMALNA ? NA ZDJĘCIU JEST HERBATA Z POPRAWNĄ NAZWĄ:
CO O TYM MYŚLICIE, TAKIEGO ABSURDU TO W KINIE NIE GRALI. MAJĄ WSZYSTKIE DANE WŁĄCZNIE ZE ZDJĘCIAMI I NIE CHCĄ POPRAWIĆ!! JUŻ ZREZYGNOWAŁAM Z POPRAWIANIA, NIECH MAJĄ BURDEL... co to za pomoc?