anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ile trwa weryfikacja konta?

zatoraczek91
#7 Wielbiciel#

witam mam pytanie ile trwa weryfikacja konta payu ponieważ minelo już trochę czasu odkad zrobiłem opłatę aktywacyjna a nadal weryfikacja, z góry dziękuję 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

@zatoraczek91 Taka weryfikacja trwa 3 dni, oczywiście wszystkie dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same. Dopytaj tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb

oznacz moderatorów

zatoraczek91
#7 Wielbiciel#

tak wiem czytałem czytałem regulamin aczkolwiek z tego co czytam jednym po godzinie konto zostaje zweryfikowane innym dłużej niż 3dni

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@zatoraczek91 sprawdziłam to. Twoje środki są na saldzie operatora PayU, a weryfikację robiłeś dla operatora Przelewy24. 
Wejdź proszę tutaj i w części poświęconej operatorowi PayU wybierz "przejdź do banku". Następnie wykonaj przelew weryfikacyjny, weryfikacja w przypadku tego operatora może zająć do trzech dni roboczych jak wskazał @LEW433 🙂 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

zatoraczek91
#7 Wielbiciel#

dokonałem weryfikacji payu w ten sam dzien co przelewy24

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@zatoraczek91 przykro mi, ale nie ma takiej informacji w systemie, być może masz na myśli przelew aktywacyjny.
Bardzo proszę o ponowne wykonanie przelewu weryfikacyjnego. Bez tego kroku aktywacja wypłat nie będzie możliwa. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów