anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ile trzeba czekać na weryfikację danych do wypłaty ?

Monika21377
#7 Wielbiciel#

Witam ile trzeba czekać na weryfikację danych do wypłaty mianowicie wszystko było ok i musiałem nagle potwierdzić dane do wypłaty wysłałem zdjęcie dowodu z 1 strony bo z 2 jak chciałem dodać 2 zdjęcie to się nie dało wysłałem i od tygodnia nic się nie zmieniło nadal czekam klienci piszą kiedy wysyłka a ja nie mam jak wypłacić pieniędzy co mam zrobić ?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Monika21377 Już konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. Dodam, że nie musisz czekać na wypłatę środków, by wysłać zamówienia kupującym. Środki czekają na Twoim koncie PayU i nic się z nimi nie stanie. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Monika21377 Na ten moment widzimy, że wysyłałeś zdjęcie dokumentu operatorowi Przelewy24. Czy na pewno zrobiłeś to również w przypadku PayU? Jeśli tak, proszę Cię o jeszcze odrobinę cierpliwości. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Monika21377
#7 Wielbiciel#

no tak są na koncie PayU ale potrzebuje je wypłacić i nie mogę zerzre.PNGxererxerx.PNG

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Monika21377 Tak, jak napisałam wyżej, jeśli wysłałeś zdjęcie dowodu operatorowi PayU, proszę, abyś zaczekał jeszcze kilka dni. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Monika21377
#7 Wielbiciel#

ok a jak mam się upewnić czy wysłałem zdjęcie PayU jak kilkam to już pisze że w trakcie weryfikacji a 2 sprawa to taka że wysłałem tylko 1 stronę dowodu bo nie mogłem dodać 2 zdjęcia

oznacz moderatorów