Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Mam w zniżkach ofertę do wykorzystania i przyznam że mimo czytania oferty oraz regulaminy nie rozumiem ile za to zapłacę. Może jest tu jakiś specjalista co korzystał z tej "pułapki?"
Regulamin Programu Partner Super+ w Strefie Okazji
Użytkownicy, którzy spełnili warunki, o których mowa w punkcie 2 powyżej otrzymają pakiety oznaczeń na które składają się Specjalne oznaczenia Ofert, o których mowa w art. III punkt 1 Regulaminu Strefy Okazji:
a. 100 oznaczeń “Okazja”,
b. 100 oznaczeń “Hit”,
c. 100 oznaczeń “Nowość”,
d. 100 oznaczeń “Rabat ilościowy”,
*Dodatkowa prowizja od sprzedaży Towaru w Ofercie oznaczonej Specjalnym oznaczeniem, o którym mowa powyżej, będzie pobierana na podstawie załącznika nr 1 do Regulaminu Strefy Okazji (nie jest bezpłatna)
Czas trwania każdego oznaczenia “Rabat ilościowy” wynosi 1 dzień, przy czym wyróżnienie Oferty oznaczeniem “Rabat ilościowy” przez 1 dzień oznacza wykorzystanie jednego (1) ze 100 oznaczeń otrzymanych w ramach pakietu. Czas trwania każdego oznaczenia “Okazja” wynosi 90 dni, po tym czasie Oferta automatycznie straci wybrane przez Użytkownika oznaczenie, przy czym wyróżnienie Ofert jednym ze Specjalnych oznaczeń “Okazja” przez 90 dni oznacza wykorzystanie dziewięćdziesięciu (90) ze 100 otrzymanych oznaczeń, o których mowa powyżej.
Jeśli dobrze zrozumiałem to jedno oznaczenie mam za darmo na wymagany minimalny czas 3 miesięcy. Za sprzedaż w takiej ofercie płace po za standardową prowizję, dodatkowa zupełnie podobnie jak w przypadku sprzedaży oferty wyróżnionej.
Czy jeszcze jakieś opłaty i niespodzianki na mnie czekają?
+60 % do podstawowej prowizji + oplata dzienna 1,9 - 2,9 zł , taka ot to pułapka .
Matko Boska Częstochowska 😦
Czym trzebaby handlować, żeby wyjść na swoje.
Dobrym słowem jak rydzyk.🤣
@Halfrunt i widzisz , nie warto się starać bo tak Cię zakręcą ,że zostaniesz goły i boski , po 2 negatywach jak mi się jakość plasowała pomiedzy 1 a 2 linijką był spokój , a teraz znowu się zaczyna bo krzywa wyskoczyła nad pierwszą linijkę .
Gdyby to jasno i czytelnie przedstawiali to chętnych by wielu stracili .