anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

import / eksport wystawionych ofert

domkar04
#14 Krzewiciel#

jako osoba prywatna chcę usunąć wystawione oferty na koncie A i wystawić je na koncie B

i chodzi mi o to żeby je jakoś zaimportować czy cokolwiek zrobić by po prostu nie siedzieć kolejnych sześciu godzin nad formularzami i nie wypełniać tego wszystkiego ręcznie

i pytanie takie moje czy jest w ogóle taka możliwość? jak to wszystko zrobić żeby jak najmniej się naklikać?

i czy w ogóle osoba prywatna może mieć np. jedno konto do kupowania a drugie do sprzedaży? czy da się między nimi przełączać paroma kliknięciami?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Knowhere
#21 Demiurg#

@domkar04 Import/export to zapewne tylko jakimś zewnętrznym softem typu np. baselinker.
Możesz mieć więcej niż jedno konto. Nie pamiętam czy do szybkiego przełączania się między nimi przypadkiem nie jest potrzebny podstawowy abonament. Tak czy owak jedną sesję allegro możesz sobie odpalić w zwykłym oknie przeglądarki, a drugą w oknie prywatnym i obsługiwać oba konta jednocześnie (ew. w Firefoksie używać tzw. kart z kontekstem, które mają separowane ciasteczka, więc mogą być odpalone obok siebie w jednym oknie).

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów