Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry !
Kupujący dodał negatywny komentarz z informacją o dostawcy produktów, ponadto nazwał nas nieuczciwymi.
czy taki komentarz kwalifikuje się do usunięcia ?
Z mojego punktu widzenia
Kupujący znalazł identyczny produkt na innym marketplace w niższej cenie, to jest powodem komentarza 🙂
Prawie cały wątek jest o tym, że nie jest to reklamą, potwierdzają to również konsultanci z czatu. To w końcu jest to reklamą, czy nią nie jest? Jeśli nie jest, to nie istnieją przesłanki aby sprzedający nie mieli możliwości używać takich sformułowań w ofertach.
@PanOdSwieczek Dziękuję za Twoją opinię - to forum służy również temu, aby dzielić się swoimi opiniami i sugestiami. Złożyłeś odwołanie i otrzymasz odpowiedź w wiadomości e-mail. Zapytałeś, czy taka informacja może być zawarta w ofercie - odpowiedź to: nie, nie może. Komentarz a opis oferty to dwie różne sprawy.
Nie, nie możesz w treści ofert na Allegro polecać zakupów gdzieś indziej.
Nic z tego już w tym wątku nie rozumiem, podałem przepisy a ty dale swoje
polecam wklejać parafrazy cytatu z innego wątku przy każdym kontaKCIE z allegro:
"ako klienta interesuje mnie cena a nie interes wielkich korporacji . Zadałem sobie ten trud i poszukałem na allli . No właśnie kupie tam dwa takie loga (albo i trzy) z wysyłką gratis."
może ktoś w allegro wreszcie zrozumie co to jest informacja handlowa