Używamy plików cookie, aby umożliwić Ci korzystanie z naszej strony, poprawiać jej funkcjonalność oraz przetwarzać informacje analityczne. Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej o tym, jak korzystamy z plików cookie. Po akceptacji strona zostanie automatycznie odświeżona.
Pierwszy raz chcę wysłać paczkę przez paczkomat InPost. Utworzyłam konto na InPost i powiązałam z kontem Allegro, ale przy nadaniu paczki każe mi dodać umowę z przewoźnikiem. Jaka to ma być umowa, bo takie pytanie zadali mi na infolinii?
W zakładce Ustawienia w sekcji Umowy własne wybierz przewoźnika, z którym masz zawartą umowę. Podaj dane, jakimi logujesz się do narzędzia nadawczego tego przewoźnika. Kliknij [zapisz]
Jak połączyć konto Allegro z kontem InPost?
W Managerze przesyłek wybierz Allegro > Import Allegro InPost. Na ekranie pojawi się przycisk "zarządzanie kontami", kliknij "dodaj nowe" określ dowolną nazwę dla konta i potwierdź klikając "powiąż". InPost przekieruje Cię na Allegro, gdzie dokończysz proces