anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

inpost - sms o podanie informacji o zawartości paczki, bo ponoć się zgubiła etykieta

ladybit_pl
#9 Pomysłodawca

Hej 🙂 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Wysłałam paczkę przez paczkomat jak zawsze: kalendarz zapakowany w sztywną tekturową owijkę, zawinięty w folię strecz, przeźroczystą, pod folią etykieta, całość dodatkowo oklejona taśmą klejąca. Nigdy nic się nie zdarzyło, ale może ten mróz... ?  W każdym razie dziś dostałam smsa o treści: (treść oryginalna)

"Dzien dobry. Kontaktuje sie w sprawie przesylki z koncowka numeru 1715 ktora nadana zostala 30.01 w paczkomacie w Bytoniu . Status paczki urywa sie,prosze o informacje co bylo zawartoscia przesylki oraz jak zostala zapakowana. Od przesylki prawdopodobnie odkleila sie etykieta i utracila dalsze statusy , dlatego staramy sie ustalic jej dalsze losy.
W celu utrzymania ciaglosci wiadomosci bardzo prosze o odpowiedz SMS , nie oddzwanianie .
Pozdrawiam, InPost Konin."

image.png

Martwię się czy to realny problem i powinnam odpisać, czy jakieś oszustwo. Na stronie InPostu  Jest tylko informacja, że paczka została odebrana przez kuriera. Na infolinii inpostu można "porozmawiać" tylko z botem, ale ponoć przyjął moje zgłoszenie XD

ladybit_pl_0-1770039788227.png

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie umiesz gadać z infolinią xD

Mów jak robot "chcę rozmawiać z człowiekiem". Zawsze w końcu Maksiu łączy z człowiekiem xD

W sumie to ma zaletę, nie wisi się na linii 30 min czekając z muzyczką...

InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry,

zgłoszenie w sprawie przesyłki zostało już wysłane. Oddział aktualnie weryfikuje losy paczki i powinien skontaktować się z Panią gdy będą mieć więcej informacji. 

oznacz moderatorów