Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zaczynam sprzedaż na Allegro - wysyłam paczki kurierem Inpost i Paczkomaty Inpost -
Obsługuję zamówienia poprzez Baselinker i korzystam z usług Baselinker Paczka ( tam mają dość niskie ceny za paczki - ja płacę sam za dostawę każdej paczki ) Ale Allegro przysłało mi informacje, że numery listów przewozowych mogą się nie przekazywać poprawnie pod system Allegro i sugerują mi że Można podpiąć w systemie allegro swoją umowę z tym kurierem Inpost - ale ja nie mam umowy z Inpost bo generuję listy przez brokera Baselinker Paczka.
Prosiłem w Inpost o ofertę aby podpisać z nimi umowę, ale przez to, że zaczynam na allegro i mam mało paczek dali mi bardzo wysokie ceny. Macie jakieś rozwiązanie 🙂
(wygodnie mi jest wysyłać przez Inpost bo kurier jest u mnie codziennie)
Jeżeli wysyłasz Smartem, to musisz mieć podpisaną umowę z Inpostem. Nie przejmuj się stawkami Inpostu - przez tę platformę puszczaj tylko smarta i Allegro Inpost. Na fakturze nie będzie paczek Smart, a za Allegro Inpost będzie kwota 9,99 zł brutto.
@Davbol_TV Nie musisz mieć podpisanej żadnej umowy, wystarczy założone konto w InPost - takie prepaidowe - zasilasz dowolną kwotą a przesyłki smart po prostu generujesz bezkosztowo.
Bardzo dziękuję za pomoc 😍
Dziękuję za pomoc