Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do niedawna przy wystawieniu oferty opłata prowizyjna widoczna była na dole strony przy przycisku akceptującym ofertę. W tym momencie mamy: "Prowizja od sprzedaży 1 sztuki (zależna od ceny dostawy)" i podane widełki cenowe. Nie bardzo wiem jak to rozumieć. Przeglądam rożne oferty i nie mogę znaleźć jakiegoś wspólnego mianownika by załapać jak to jest wyliczane
@lisiu allegro oprócz prowizji od sprzedaży pobiera opłatę od kosztów dostawy , a ceny ich są różne -stąd masz widełki
owszem, ale logiki nie widzę
produkt 1.50zł prowizja od 0.50-1.39
0.50to prowizja minimalna od tej aukcji i zostaje 0.89- a z tego co wiem- minimum co doliczają do przesyłki to 0.99
produkt za 7.70 - prowizja od 1.01-3.21zł
@lisiu pewnie masz w ofertach odbiór osobisty stąd minimalna prowizja nie obejmująca opłaty od kosztów dostawy .
a ile allegro dolicza opłaty za paczki poniżej 40zł? bo mam kilka produktów które wg kalkulatora mają mieć prowizję 0.50zł a mają więcej.
@lisiu opłata od kosztów dostawy naliczana jest procentowo w takiej wyskokości jak prowizja od sprzedanego produktu .
0,50 to minimalna prowizja ,przy droższych produktanch naliczana jest procentowo
przykłady -prowizja w kategorii 10 %
produkt kosztuje 2 zł - prowizja 0,50
produkt kosztuje 10zł - prowizja 1 zł