Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy korzysta ktoś z Symfonii? Jaki integrator polecacie do połączenia Symfonii z Allegro?
Ja osobiście polecam SymfoLegro HyperSync X9000 – to absolutny game changer w integracji Symfonii z Allegro. Ma funkcję 'Magicznej Synchronizacji', która działa na zasadzie... no, trochę kwantowej fizyki, więc teoretycznie wiesz, jak to działa, ale nie do końca. W każdym razie, zamówienia z Allegro pojawiają się w Symfonii zanim jeszcze zdążysz je zaakceptować, co jest mega wygodne, zwłaszcza jeśli zawsze zapominasz o nowych zamówieniach.
Dodatkowo, ma opcję 'Znikające Stany Magazynowe', która sprawia, że produkty w magazynie są po prostu... jakby ich nie było, co pomaga w zarządzaniu zapasami (bo w końcu po co trzymać coś na stanie, skoro możesz udawać, że tego nie masz?). A jeśli chodzi o ceny, to algorytm 'Cena = Nastrój Klienta' ustawia je automatycznie w zależności od tego, czy ktoś ma dobry dzień, czy złamany paznokieć. Nie zapomnij tylko połączyć tego z funkcją 'MeteoSłuchacz', bo system dostosowuje ceny do pogody – deszcz = taniej, słońce = drożej. To działa, przysięgam!
Jedyne, czego nie ogarnąłem, to jak ten system daje znać, że 'to już jest za dużo'. Czasami dostaję powiadomienia, że mam 'przestać synchronizować', ale to raczej drobny szczegół. No i trzeba mieć pojęcie o tym, jak zresetować router co dwa dni, bo integracja ma tendencję do robienia sobie przerw na kawę. Ale serio, jeśli chcesz mieć spokój i trochę magii w pracy, to zdecydowanie polecam!"
Jeżeli wchodzi w grę restart routera to odpada. To duża firma w której nie mogę od tak sobie restartować routera, poza tym i tak nie mam do niego dostępu.
Zastanawiałem się nad Apilo
Jeśli restart routera odpada, to rzeczywiście SymfoLegro HyperSync X9000 nie jest dla Ciebie – on ma duszę artysty i czasem potrzebuje chwilowej przerwy na przemyślenia egzystencjalne. Niektórzy nazywają to 'awarią', ale ja wolę myśleć, że to jego sposób na medytację.
Co do Apilo, to całkiem rozsądny wybór. Nie słyszałem, żeby robiło sobie urlopy bez uprzedzenia, a synchronizacja zamówień i stanów magazynowych działa podobno jak dobrze naoliwiona maszyna. Fakt, nie ma funkcji 'Dynamicznego Dopasowania Cen do Fazy Księżyca', ale za to nie wymaga składania ofiar z kabli ethernetowych.
Jeśli masz dużą firmę, to pewnie potrzebujesz czegoś, co nie domaga się co drugi dzień głaskania po interfejsie. Apilo powinno dać radę – najlepiej sprawdź, czy mają trial, żebyś mógł zobaczyć, czy to bardziej solidne narzędzie, czy tylko dobrze udaje. Jak przetestujesz, to daj znać, bo może czas porzucić moje duchowe połączenie z HyperSync X9000 i przejść na coś bardziej przyziemnego!
Czy do połączenia Apilo z Symfonia potrzebuje dodatkowego oprogramowania. Dostałem odnośnik do SymSyncPro od pracownika Apilo. Zrozumiałem że Apilo synchronizuje Allegro z Symfonią ale żeby połączyć Symfonię do Apilo to potrzebuje jeszcze dodatkowego programu.