anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niewidoczne oferty

Dreamlift
#7 Wielbiciel#

Dobry wieczór. Chciałem zapytać dlaczego moje oferty niekiedy są wyświetlane na stronie allegro a niekiedy nie widnieją nawet jeżeli ustawię filtr ,, wyszukaj od najtańszego ,, gdzie moja oferta jest najtańsza. Jak mam mieć grono klientów jeżeli ogłoszenie raz jest widoczne a raz nie ? Po za tym wyszukiwałem mojej oferty na telefonie gdzie byłem wylogowany z konta firmowego. Osoby trzecie, które zostały poproszone o wyszukanie w przeglądarce allegro poszczególnych moich ofert , również nie widziały oferty sprzedażowej, mimo że oferta jak sprawdzałem w ,, w mój asortyment,, ma status AKTYWNY . Podając przykład ,, Spryskiwacz z pompką do zmywacza uniwersalnego 1L WURTH rozpylacz,, mam wrażenie, że ta oferta jest wyświetlana w poszczególne dni a raz nie , szczególnie w sobotę nie jest dostępna gdzie weekend rzutuje na najwyższą sprzedaż . Czy któryś z sprzedawców miał podobny problem ?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Dreamlift. Twoja oferta nie jest reprezentantem produktu (Top oferta) i dlatego figuruje na listingu dopiero po kliknięciu w ''Porównaj X ofert'' danego produktu, dokładnie tutaj

Wszystkie czynniki wpływające na pozycjonowanie ofert i wybór Top oferty znajdziesz w tym artykule.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów