Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprzedaje produkt który jest powiązany z katalogiem (jestem zarówno producentem jak i sprzedającym, wiec ja tworzyłem katalog i połaczyłem produkt), Oferta jest cały czas aktywna, codziennie się sprzedaje i kilka osób pisało mi, że nie można wystawić opinii mojego produktu. W czym może być problem ? Po dogłębym sprawdzeniu dostałem screeny, że jest opcja oceń sprzedajacego, ale nie ma opcji oceń produkt. Jeśli ktoś chce zobaczyć to numer aukcji 17176954724
@Whizard-Shop Kupujący mogą z poziomu przeglądarki oceniać produkty, w tej zakładce.
Dodatkowo opcja oceny produktu, będzie też dostępna w zakładce Moje zakupy, po przejściu do szczegółów zakupu będzie na dole strony pod oceną sprzedającego, opcja oceń produkt.
Jeśli posiadasz zdjęcia, z brakiem opcji oceń produkt - proszę załącz je (zakrywając dane klienta, jeśli takie są gdzieś widoczne).
Tutaj trzy screen shoty. Nie ma opcji oceń produkt. Inna osoba która kupiła ode mnie produkt i odebrała go wczoraj też nie ma opcji oceń produkt. Czym to może być spowodowane? Produkt kupiło ode mnie łącznie ponad 40 osób i możliwe, że kilka z nich chciało wystawić opinie i nie mogło, a to znacząco wpływa na jakość sprzedaży 😞
Dzięki za zrzuty @Whizard-Shop, skonsultuję Twoją sprawę i wrócę jak otrzymam odpowiedź 🙂