anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie można oceniać mojego produktu

MAMY ROZWIĄZANIE!
Whizard-Shop
#7 Wielbiciel#

Witam, sprzedaje produkt który jest powiązany z katalogiem (jestem zarówno producentem jak i sprzedającym, wiec ja tworzyłem katalog i połaczyłem produkt), Oferta jest cały czas aktywna, codziennie się sprzedaje i kilka osób pisało mi, że nie można wystawić opinii mojego produktu. W czym może być problem ? Po dogłębym sprawdzeniu dostałem  screeny, że jest opcja oceń sprzedajacego, ale nie ma opcji oceń produkt. Jeśli ktoś chce zobaczyć to numer aukcji 17176954724

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Whizard-Shop Kupujący mogą z poziomu przeglądarki oceniać produkty, w tej zakładce

Dodatkowo opcja oceny produktu, będzie też dostępna w zakładce Moje zakupy, po przejściu do szczegółów zakupu będzie na dole strony pod oceną sprzedającego, opcja oceń produkt. 

Jeśli posiadasz zdjęcia, z brakiem opcji oceń produkt - proszę załącz je (zakrywając dane klienta, jeśli takie są gdzieś widoczne). 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Whizard-Shop
#7 Wielbiciel#

Tutaj trzy screen shoty. Nie ma opcji oceń produkt. Inna osoba która kupiła ode mnie produkt i odebrała go wczoraj też nie ma opcji oceń produkt. Czym to może być spowodowane? Produkt kupiło ode mnie łącznie ponad 40 osób i możliwe, że kilka z nich chciało wystawić opinie i nie mogło, a to znacząco wpływa na jakość sprzedaży 😞

2.jpg1.jpg

3.jpg

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Dzięki za zrzuty @Whizard-Shop, skonsultuję Twoją sprawę i wrócę jak otrzymam odpowiedź 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
Whizard-Shop
#7 Wielbiciel#

Sprawa rozwiązana, dziękuje 🙂

oznacz moderatorów