Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Bardzo proszę o pomoc ! Jak aktywować konto do wypłat ? Wpisałam wszystkie dane , zrobiłam przelew aktywacyjny 6 dni temu i dalej konto mam nieaktywne do wypłat . Co z tym dalej zrobić ? Cały czas w przelewach24 i PayU widnieje ,że w trakcie weryfikacji .
@akinom67 a dane allegro są takie same jak dane w banku?
teraz sprawdzałam i był wpisany stary adres . Poprawiłam
Sprawdzałam właśnie , nie zgadzał się adres poprawiłam . Myślisz ,że to mogło blowkować ?
Na 100% to właśnie blokowało.
Dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same, inaczej nie przejdzie.
DZIĘKI . POCZEKAM I ZOBACZĘ CZY ODBLOKUJE
WŁAŚNIE SPRAWDZIŁAM , DALEJ NIESTETY JESTEM W FAZIE WERYFIKACJI WIĘC NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO . 😥
@akinom67 Cześć. 🙂 Już wyjaśniam - na Allegro funkcjonuje dwóch Operatorów płatności: Przelewy24 i PayU. Widzę, że przelew zrobiłaś do Operatora P24, a środki za sprzedaż znajdują się na koncie PayU.
Wykonaj proszę przelew weryfikacyjny do PayU. Wystarczy, że wejdziesz w tę zakładkę: https://allegro.pl/moje-
U mnie jest też ten sam problem, niecały miesiąc temu uruchomiłam Payu, wczoraj dostałam znów weryfikację, przelałam 1,01 zł, dzisiaj kolejne 1,01 zł tak jakby wczorajsze nie zostało uwzględnione. To tak co miesiąc będę mieć konto w weryfikacji? Strasznie kłopotliwe.
@patinka6 Cześć. Wypłaty na Twoim koncie są aktywne. Przycisk "Wypłać" może być wyszarzony ze względu na to, że nie masz środków na saldzie do wypłacenia.