Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Sprzedałem przedmiot na Allegro Lokalnie, dokonałem opłaty serwisowej i nie mogę dokonać wypłaty moich pieniędzy ponieważ nie mam aktywowanego konta do wypłat, którego nawet nie jestem w stanie aktywować. Strona z płatnościami online nie obsługuje mojego banku, a zwykłego przelewu na 1,01 zł też nie mogę wykonać bo mój bank obsługuje przelewy minimum 5 zł.
Jak mogę odebrać SWOJE pieniądze???
@JakCiu19 Tak, instrukcja: https://help.allegro.com/sell/pl/c/konto-do-wyplat
@JakCiu19 a to konto zagraniczne?
@JakCiu19 aktywacja PayU jest konieczna, jeśli chcesz wypłacić pieniądze ze sprzedaży nawet, jeśli ona odbyła się na Allegro Lokalnie. Podczas aktywacji konta musisz pamiętać, aby dane z konta Allegro były tożsame z danymi na koncie w Allegro Finanse i danymi bankowymi. Daj znać, w jakim banku masz konto.
Konto jest w PLN, a bank to Revolut
@JakCiu19 aktywacja wypłat za pomocą rachunku Revolut jest możliwa na Allegro. Podsyłam instrukcję, jak tego dokonać.
Czy zrobienie przelewu w Euro z rachunku zagranicznego nie będzie przypadkiem skutkowało późniejszym wypłaceniem środków na konto Euro? Chce uniknąć późniejszych wymian walut.
Wypłaty są możliwe na konto Revolut, jednak tylko na zagraniczny numer konta w ramach tej usługi. Jeśli chcesz otrzymywać wypłaty na konto Revolut, w czasie konfiguracji konta do wypłat wybierz sposób wypłaty “do banku za granicą”.
Wypłaty na rachunek zagraniczny Revolut, są zlecane 1. i 14. dnia miesiąca, a wypłaty do 100 zł – tylko 1. dnia miesiąca.
Sprawdź pozostałe informacje na temat wykorzystania rachunku Revolut w procesie wypłat.