anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak długo Allegro będzie zezwalać chińczykom kopiowanie aukcji 1;1 i wprowadzanie Klienta w błąd??

MAMY ROZWIĄZANIE!
KailaArt
#10 Popularyzator#

Witam, ileż razy można zgłaszać Chińczyków które kopiują tysiące ofert, z autorskimi zdjęciami, zastrzeżoną marką, a także personalizowanymi produktami z wykorzystaniem mojej marki i Allegro nic z tym nie robi???

To jest chore i dziwi mnie tak błahe podejście do praw.

Tylko proszę mi nie pisać, że mam podawać wszystkie aukcje. Raz już podawałam setki linków, tracąc na tym godziny, a i tak z tym nic nie robicie, a tylko tworzą się nowe.

https://allegro.pl/uzytkownik/dsdsdedwew?string=bransoletka - cały ten dział to są skopiowane aukcje 1;1 MOJE AUTORSKIE. Nie wspominając zresztą o innych użytkownikach czy innych aukcjach skopiowanych.

https://allegro.pl/oferta/bransoletka-kaila-art-17000058635 - a tutaj jak pięknie skopiowana marka 🙂

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
LEW433
#21 Demiurg#

Tak długo jak będzie to przynosić im zyski.

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

No oczywiście tak długo aż będzie im się to opłacać. Gdyby to była Ameryka to już dawno poszliby z torbami na sprawach sądowych ale że to tylko Polska...

oznacz moderatorów
client11546
#11 Animator#

PRAWDA I JESZCZE ZAS PRAWDA POLSKA TO PRAWDZIWY SKARB DLA ZŁODZIEJY I OSZUSTÓW

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@KailaArt sprzedawcy z obu kont, które tutaj wskazałaś, są już zablokowani. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Czah-nik
#12 Orędownik#

A kiedy zablokujecie te tysiące innych kont?

oznacz moderatorów
KailaArt
#10 Popularyzator#

Dokładnie, skoro tu zostało zablokowane to dlaczego tysiące innych kont nie, które 1:1 wszystko kopiują NIE MAJĄC tych produktów i oszukują klientów. A najlepsze jest to, że mi tych dwóch powyższych ludzi sami klienci wysłali zaniepokojeni, że ktoś się podszywa i czemu Allegro na to zezwala 😄 

oznacz moderatorów
dajanka_pl
#8 Zapaleniec#

mam to samo z tymi kopiami... allegro tonie 😞

oznacz moderatorów
client11546
#11 Animator#

nic z tego nie zrobię bo aziaci i chiny mają tu pierwszęstwo  a my nie w polsce choror

oznacz moderatorów
larsson
#10 Popularyzator#

A jak dostaniesz negatywa bezpodstawnego to i tak go nie usuna

oznacz moderatorów