Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przychodzę z małym pytaniem. Jak długo czekaliście na weryfikację Przelewy24? Wysłałem kilka razy przelew jako potwierdzenie, wypełniłem formularz i podesłałem skan dowodu, a czekam już ponad tydzień.
W regulaminie Allegro napisano że Przelewy 24 5dni, ale jak wracają i minął czas to problem może być gdzie indziej. Dane konta Allegro i konta bankowego są takie same?
Tak, są takie same. Czekam już ponad 5 dni i nic
5 dni roboczych a w międzyczasie był weekend i może się nieco ten czas przesunąć.
@IpHoN5S Cześć. Weryfikacja Przelewy24 trwa do 5 dni roboczych od zlecenia przelewu. Niepotrzebnie codziennie zlecasz nowe przelewy, ponieważ to tylko wydłuża czas na rozpatrzenia wniosku. Nie wykonuj proszę kolejnych przelewów, tylko zachowaj cierpliwość i poczekaj na weryfikacje.
Dobrze o tym wiem, ale fajnie by było gdyby allegro zadziałało w tej sprawie, bo widzę że nie tylko ja mam takie problemy
@IpHoN5S Ostatni przelew zleciłeś wczoraj — zatem konto do wypłat powinno zostać aktywowane do piątku (5 dni roboczych). Oczywiście jeśli wszystkie dane będą się zgadzać. 🙂
Tak, dlatego, że wcześniej już trochę czekałem. Fajnie by było gdyby była informacja żeby nie robić więcej niż jeden przelew
Niektórzy czekają o wiele dłużej, a nawet m-cami.