Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie ile trzeba czasu na aktywację konta w celu tworzenia ofert i wielu innych, ograniczonych funkcji, wpłaciłem już 1 zł do banku, ale dostałem "zwolnienie blokady", prawdopodobnie wpłata nie została potwierdzona przez Allegro, wydałem również już około 10 zł na zakupy w sklepie używając bliku, więc uważam, że spełniam wymagania do pełnoprawnego konta, chyba że powinienem coś jeszcze zrobić, prosiłbym o pomoc lub wskazówkę jeśli coś jeszcze powinienem wypełnić
Aktywacja trwa około 3 dni robocze. Dane osobowe właściciela konta bankowego, z którego wykonałeś przelew 1 zł lub płaciłeś za towar, muszą być takie same, jak dane osobowe właściciela konta Allegro. Jeśli płaciłeś z cudzego konta, aktywacja nie powiedzie się.
@DrElectroHiss Jak wszystko zostało zrobione prawidłowo to 3 dni, ale lepiej poszukaj odpowiedzi, może zauważysz coś co zrobiłeś źle: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat
@DrElectroHiss skonsultowałam Twoją sprawę, przelew do nas nie dotarł, dlatego aby aktywować Twoje konto powinieneś jeszcze raz wykonać szybką wpłatę online. Maksymalnie w ciągu trzech dni roboczych aktywujemy Twoje konto, możesz też przesłać potwierdzenie wpłaty z banku, wtedy zweryfikujemy co się stało za pierwszym razem. Aby aktywować konto podczas zakupów należy opłacić je szybkim przelewem oraz nie może być rozpoczęta aktywacja innym sposobem, dlatego jeszcze nie otrzymałeś dostępu do wszystkich usług Allegro, pomimo że robiłeś zakupy.
No dobrze, zauważyłem że transakcja została anulowana z nieznanych przyczyn, ale już wysłałem i wszystko powinno sprawnie działać, dziękuję za odpowiedź