anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak dodać opcję Kup Teraz w Licytacji?

Client:38916166
#7 Wielbiciel#

Hej,

Wystawiłam kilka ogłoszeń używając opcji "Licytacja", jednak chciałabym do licytowanych przedmiotów dodać także opcję "Kup teraz". Czytałam w poradnikach na stronie, że taka opcja jest możliwa poprzez wejście w aktywne ogłoszenia i kliknięcie w "dodaj Kup Teraz", jednak nie jestem w stanie znaleźć takiej opcji. Będę wdzięczna za pomoc krok po kroku 🙂

Ewa

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

xyz96
#21 Demiurg#

Tu zobacz; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/zarzadzanie-sprzedaza-na-allegro-lokalnie/czy-moge-zmieni...

W artykule na dole masz podany kontakt do Allegro w tej sprawie - zapytaj na czacie.

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@Client:38916166 Widzę, że część licytacji masz na lokalnie, a część na tradycyjnym allegro.
Na lokalnie nie ma czegoś takiego jak licytacja z opcją kup teraz - jest albo licytacja, albo kup teraz albo bezpłatne ogłoszenie (do którego możesz dodać opcję kup teraz).
Na tradycyjnym allegro natomiast od jakiegoś czasu (mniej więcej od połowy 2017) nie można już swobodnie zmieniać formatu ofert (wcześniej było to możliwe dopóki w licytacji nie padła oferta lub w ofercie kup teraz nie nastąpił zakup), także jeśli chcesz wystawić licytację z opcją kup teraz, musisz to zrobić w nowej ofercie.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów