anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak dodać serie produktów?

bestfuture_sklep
#7 Wielbiciel

oznacz moderatorów
26 ODPOWIEDZI 26

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SamPuf  technicznie masz możliwość połączenia różnych kolorów z tym samym produktem, ponieważ parametr kolor nie jest identyfikujący, ale co do zasady nie jest to prawidłowe. Oferty z różnymi produktami powinny być przypisane do odpowiednich produktów w katalogu. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

SamPuf
#8 Zapaleniec

Mój aniele, Państwa specjaliści na czacie pomocy technicznej (nie na tym czacie, gdzie najpierw odpowiada sztuczna inteligencja) przekonująco i wyczerpująco zapewniali mnie, że chodzi wyłącznie o kolor i namawiali mnie do zmiany, i wy sami o tym mówiliście, a nikt z was nawet nie zasugerował, że wszystko jest możliwe, a kiedy mówiłem, że robiłem to setki razy i działało, mówiliście mi, że to niemożliwe! Nie udzieliliście odpowiedzi: - jak to się stało, że system zaakceptował moje parametry, skoro nie zmieniałem żadnych parametrów, a wy przekonywaliście mnie, że to niemożliwe? Kiedy wasi „specjaliści” zmuszali mnie do wprowadzania każdego mojego towaru od zera do katalogu, a mam ponad tysiąc pozycji. Zakładka, przez którą łączę pozostałe 4 oferty, nazywa się „zrób podobny”, a nie jest napisane „dokładnie taki sam”, a zgodnie z logiką i wieloma waszymi artykułami funkcja ta służy do upiększania ogłoszeń. Krótko mówiąc, sam, korzystając z własnej logiki i rozumiejąc, że platformę napisali nieudolni programiści, rozwiązałem ten problem, a rzekomo kompetentni ludzie celowo wprowadzali mnie w błąd!!!! A kiedy przedstawiłem niepodważalne dowody, niechętnie zgodziliście się, że jest to możliwe! Krótko mówiąc, zmarnowaliście mój czas, zmuszając mnie do poświęcenia jeszcze więcej czasu w przyszłości. Szczerze mówiąc, boję się mieć do czynienia z jakąkolwiek firmą, w której niekompetentni pracownicy zamiast rozwiązywać problemy klientów, komplikują im życie.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SamPuf pisałeś na rozmowie na czacie, że masz przykład produktu, z którym połączonych jest 11 ofert, możesz proszę wskazać ten produkt? 
Rozumiem, że oferty wystawiałeś do tej pory w taki sposób, że klikałeś w zakładce Mój asortyment przy aktywnej ofercie "wystaw podobną", łączyłeś z produktem, a później zmieniałeś jej parametry?
Takie oferty (które mają inne wartości parametrów) możemy odłączyć od katalogu. 
Jest też określona liczba ofert jednego sprzedającego, które mogą byc połączone z jednym produktem, pewnie dlatego nie mogłeś wystawić kolejnych ofert. 
Nie odbieram tego osobiście oraz cenię szczerość i bezpośredniość, także bez obaw. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

SamPuf
#8 Zapaleniec

Proszę wybaczyć mi moją bezpośredniość i szczerość, ale nie potrafię wyrazić tego inaczej! Proszę nie traktować tego osobiście, zwracam się do Państwa jako do firmy, a nie jako do osoby prywatnej.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@SamPuf 

Podaj nr ofert które chcesz zgrupować w jedną serię!

oznacz moderatorów

SamPuf
#8 Zapaleniec

Dziękuję, zrobiłem to, ale nie zrozumiałem logiki przejścia do okna ofert i skopiowania linku stamtąd, a przez dwa dni poszukiwania informacji na różnych stronach nawet nie znalazłem podobnych informacji.

oznacz moderatorów

Halfrunt
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

😀

oznacz moderatorów