Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem od niedawna w programie Smart. Sprzedaje przedmioty po 30zł. Czyli, żeby zadziałał program kupujący musi kupić dwa przedmioty(60zł). Dodam, że zakupy nie są z tej samej aukcji, z dwóch innych.
Dokonano dwóch identycznych zakupów moich produktów, w jednym przypadku program smart zadziałał i kupujący nie poniósł kosztów wysyłki a w drugim przypadku poniósł, dlaczego?
Od czego to jest zależne, czy zakupy sie sumują?
Od wielu rzeczy nie znając ofert i danych zakupu nikt Ci nie powie prócz obsługi allegro 😞
@eyecushion Może w pierwszym przypadku wybrał paczkomat i wtedy na smart wystarczy zakup za 40 zł , a w drugim wybrał dostawę z kurierem i wtedy zakupy muszą opiewać co najmniej na 100 zł
a może kupujący nie miał smarta, a może , a może , a może 😄
@eyecushion Proste: Ten drugi kupujący nie miał smarta wykupionego/aktywowanego jako kupujący.
Oba przypadki to paczkomaty.
Tak na serio to po co kupującemu smart. Jeśli nie znajdę odpowiedzi u Was zapytam jutro Allegro.
To jeszcze raz zapytam, czy łączą się zakupy z różnych aukcji/
Łączą się.
A to bez smart nie można paczkomatu opłacić? Paczkomaty istniały zanim istniał Smart! To jak ludzie je opłacali?
@eyecushion tak łączą się, żeby korzystać z smarta Ty musisz udostępnić a kupujący musi mieć wykupiony smart lub teraz jest przez miesiąc darmowy dla wszystkich kupujących, jak kupujący nie ma lub nie aktywował to nie kupi u Ciebie w smarcie 😞
Czyli dwie strony musza mieć Smarta, tego nie wiedziałem i za to dziękuje.
Zdrowia życzę.
@eyecushion i ja Tobie życzę zdrowia 🙂