anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak i gdzie przekazywać maskowany email kupującego?

UrsiStore
#1 Nowicjusz#

Witam, 

Zaczynam dopiero swoją przygodę z Allegro i z początku postanowiłem spróbować od dropshippingu.

Udało się sprzedać parę produktów, ale po drodze okazało się, że jakość sprzedaży spadła z powodu nieterminowej wysyłki, mimo tego, że zamówienia przekazywałem do hurtowni niemal od razu i jak tylko dostawałem nr przesyłki to również dodawałem go do zamówienia na Allegro. Później okazało się, że pomijałem dodawanie maskowanego adresu email i to jestem w stanie zrozumieć, ale ostatnio otrzymałem zamówienie i upewniałem się parę razy, że hurtownia na pewno maskowany adres dostała. Jednak system wciąż nie zaczytuje tego, że status przesyłki się zmienia. Mogę prosić o radę i nakierowanie mnie co robię źle? A może wina leży po stronie hurtowni?

Napomnę, że zajmuję się aktualnie sprzedażą w modelu dropshipping, więc to nie ja nadaje paczki, a we własne etykiety jeszcze się nie bawiłem.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@UrsiStore dzień dobbry! W tym artykule znjadziesz informacje na ten temat. 
 Ten e-mail powinien by podany w danych kupującego. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

UrsiStore
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry,

Tak jak mówiłem, przekazałem maskowany email hurtowni wraz z zamówieniem i wspomniałem też, że musi się on znaleźć na etykiecie. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ten adres jest trochę "skomplikowany".

oznacz moderatorów

UrsiStore
#1 Nowicjusz#

To znaczy? Sama jego koncepcja jest dla mnie zrozumiała tylko nie bardzo rozumiem co w mojej sytuacji można zrobić, gdzie to nie ja nadaje paczki.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @UrsiStore poproś w takim razie hurtownie o potwierdzenie, że adres e-mail został dodany, w systemie tego nie widzimy. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów