Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czuję się zawiedziona. Jestem nowicjuszką w Allegro. Przedwczoraj pierwszy raz sprzedałam, a przynajmniej tak mi się wydawało, buty za które podobno klient dokonał wpłaty, co mi się wyświetliło wraz z numerem przelewu. Wydawało mi się, że ten numer jest gwarantem dokonanej transakcji. Za przesyłkę zapłacono podobno przedwczoraj wieczorem, za to wczoraj ją nadałam przez In post, wkładając ( z naklejoną etykietą) ją do paczkomatu, wszystko zgodnie z informacją. Niestety do tej pory nie dotarł przelew. Napisałam do kupującego, z prośbą o screen z wpłatą, ten milczy. Czy mogłabym wstrzymać przesyłkę czy już jest za późno? Proszę o koleżeńską pomoc i przepraszam za nieostrożność. Co mam zrobić?
@ANULINAWRO nic już nie zrobisz, jak nie masz kasy tu https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji
To prawdopodobnie padłaś ofiarą fałszywej informacji o zapłacie 😞
Jak nie ma kasy w allegro pod linkiem to spróbuj zadzwonić do inposta i poproś o zwrot paczki i zgłoś to na policję jako wyłudzenie 😞
@ANULINAWRO przykro mi, ale jeśli nadałaś przesyłkę w Inpost, bez upewnienia się, że otrzymałaś płatność za to zamówienie, to nie jesteśmy w stanie nic zrobić w takiej sytuacji.
DZIĘKUJĘ WAM BARDZO! UDAŁO MI SIĘ WSTRZYMAĆ W IN POST!! Super:-) Serdeczniepozdrawiam:-) @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_