Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co mam zrobić jeśli klienci zamówili towar, mam czas wysyłki dwa dni, a wczoraj się dowiedziałem że w święta shakowali system hurtowni i dopiero go uruchomią jutro, albo w przyszłym tygodniu
@LukaszD0207 nic nie zrobisz, zadzwoń do klienta, wytłumacz mu jaka jest sytuacja i poproś o odstąpienie od umowy, albo zrób zwrot, bo zaraz polecą Ci statystyki
Jestem nowy. Już dzwoniłem do jednego, ale powiedział, że jemu się nie spieszy. Tylko statystyki już mi polecialy. To co lepiej zwrot zrobić?
@LukaszD0207 nie zakładaj nowych tematów, tylko klikaj ODPOWIEDZ
Człowieku, nieważne czy jesteś "nowy" czy "stary". W jaki sposób ktoś ma Ci pomóc skoro piszesz jakimś skrótem myślowym 4 zdania, w których nie wiadomo o co Ci chodzi. Jednak pomogę Ci: zadzwoń do drugiego i jak jemu się nigdzie nie spieszy to rób zwrot. Nie dziękuj.
Człowieku, a czego nie zrozumiałeś? Proste pytanie. Lepiej robić zwrot czy czekać. Nie wiem jak działa allegro. Jak mnie to wkurza że taki pyskaty w Internecie jesteś, a na ulicy pewnie po ścianach chodzi
Przykro mi, że Cię wkurza. Nie jestem pyskaty. Nie opisałeś w sposób zrozumiały problemu i tylko Ty wiesz o co Ci chodzi. Koniec tematu.
Dobrze. Już wiem co zrobić. Dziękuję panowie za odpowiedź. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam. Dopiero się uczę działania allegro. Ale już wiem o co chodzi. Jeśli mogę jeszcze zapytać. Allegro za te sprzedaże policzy mi prowizję od sprzedaży? Czy w momencie kiedy ja zwrócę pieniądze klientom to z automatu mi zwrócą prowizję czy muszę pisać jakiś wniosek o zwrot?
@LukaszD0207 zazwyczaj prowizję zwracają z automatu, ale nie zawsze od razu
@LukaszD0207 już Ci napisałem