anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak poprawić czas wysylki

LukaszD0207
#7 Wielbiciel#

Co mam zrobić jeśli klienci zamówili towar, mam czas wysyłki dwa dni, a wczoraj się dowiedziałem że w święta shakowali system hurtowni i dopiero go uruchomią jutro, albo w przyszłym tygodniu

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@LukaszD0207  nic nie zrobisz, zadzwoń do klienta, wytłumacz mu jaka jest sytuacja i poproś o odstąpienie od umowy, albo zrób zwrot, bo zaraz polecą Ci statystyki

oznacz moderatorów

LukaszD0207
#7 Wielbiciel#

Jestem nowy. Już dzwoniłem do jednego, ale powiedział, że jemu się nie spieszy. Tylko statystyki już mi polecialy. To co lepiej zwrot zrobić?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@LukaszD0207  nie zakładaj nowych tematów, tylko klikaj ODPOWIEDZ

oznacz moderatorów

ploma
#11 Animator#

Człowieku, nieważne czy jesteś "nowy" czy "stary". W jaki sposób ktoś ma Ci pomóc skoro piszesz jakimś skrótem myślowym 4 zdania, w których nie wiadomo o co Ci chodzi. Jednak pomogę Ci: zadzwoń do drugiego i jak jemu się nigdzie nie spieszy to rób zwrot. Nie dziękuj. 

oznacz moderatorów

LukaszD0207
#7 Wielbiciel#

Człowieku, a czego nie zrozumiałeś? Proste pytanie. Lepiej robić zwrot czy czekać. Nie wiem jak działa allegro. Jak mnie to wkurza że taki pyskaty w Internecie jesteś, a na ulicy pewnie po ścianach chodzi

oznacz moderatorów

ploma
#11 Animator#

Przykro mi, że Cię wkurza. Nie jestem pyskaty. Nie opisałeś w sposób zrozumiały problemu i tylko Ty wiesz o co Ci chodzi. Koniec tematu.

oznacz moderatorów

LukaszD0207
#7 Wielbiciel#

Dobrze. Już wiem co zrobić. Dziękuję panowie za odpowiedź. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam. Dopiero się uczę działania allegro. Ale już wiem o co chodzi. Jeśli mogę jeszcze zapytać. Allegro za te sprzedaże policzy mi prowizję od sprzedaży? Czy w momencie kiedy ja zwrócę pieniądze klientom to z automatu mi zwrócą prowizję czy muszę pisać jakiś wniosek o zwrot?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@LukaszD0207  zazwyczaj prowizję zwracają z automatu, ale nie zawsze od razu

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@LukaszD0207  już Ci napisałem

alll.png

oznacz moderatorów