Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich sprzedających ! Mam pytanie jestem początkującym sprzedawcą (pisze tu z innego konta ) ale nadal nie mam sprzedaży produktów , mam już aktywną dostawę smart. Czy są jakies sposoby aby polepszyć moją sprzedaż a nawet zaczac bo na te chwilę nie mam żadnych zamówien a ceny nawet niższe niż u konkurencji.
Client:36153609 tu konkurencja . Nie sprzedawaj taniej ... nie warto . Przyjdzie czas zrozumiesz 😁
@Client:36153609 Zapewne nie masz promowania, więc oferty są na samym "dnie". Tu każdy ma swój sposób, jedni piszą że takie opłaty są nic nie warte, inni jednak ich używają.
@Client:36153609 aby promować i wyróżnić oferty możesz skorzystać z czterech metod promowania ofert: wyróżnienia, wyróżnienia elastycznego, wyróżnienia, podświetlenia i pogrubienia w pakiecie promo lub promowania na stronie działu. Opcje promowania możesz włączyć podczas wystawiania oferty w części "Opcje promowania", w zakładce Moje oferty lub poprzez edycję już istniejącej oferty. Więcej na temat możesz przeczytać tutaj, zachęcam Cię także do skorzystania ze szkolenia online dotyczącego promowania ofert na Allegro.