Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam sprzedawalem przedmiot, ktory zostal zakupiony kupujacy widze wplacil pieniadze ja twoar wyslalem ale nie mam pojecia jak mam teraz przetransferowac te pieniadze na prywatne konto, jak mam to zrobic? w moje rozliczenie jak wchodze pieniadze widze, ale jak wciskam ponizej wyplac srodki i przechodze dalej pokazuje mi stan konta 0.00zl. Prosze o pomoc.
@Client:110564050 albo masz ustawione automatyczne wypłaty, albo kupujący Ci nie zapłacił, albo jesteś zalogowany na niewłaściwe konto allegro.
@Client:110564050 Co dokładnie masz na myśli mówiąc, że stan konta pokazuje 0.00 zł?
https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji jak wejdziesz tu to widzisz wpłatę na swoim saldzie?
Jak wchodze w rozliczenia pokazuje mi ile mam pieniedzy wplacone od kupujacego i ile musze zaplacic dla allegro ale jak przechodze dalej historia i wyplac srodki pokazuje mi stan konta 0,00zl
Możliwe, że masz ustawione automatyczne wypłaty. Sprawdź skrzynkę mailową przypisaną do konta - powinien pojawić się mail o tytule „wypłata środków”
@Client:110564050 na koncie, z którego piszesz nie widzę żadnej sprzedaży i środków do wypłacenia. Podaj proszę login konta na którym doszło do transakcji.
siva_m
Nie wiem czemu ale widze ze konto teraz to [edycja]
Tak na tym koncie nie widac bo to normalne allegro a rozlicznie widac na allegro lokalne i nie wiem czemu tam mam numer clienta juz inny nie mam pojecia dla czego @Client: 90400730
na zdrowie
@Client:110564050 środki ze sprzedaży są na koncie Client:90400730. Rozliczenie za sprzedaż na Allegro Lokalnie i Allegro jest w tej samej zakładce. Zobaczysz je po zalogowaniu na odpowiednie konto. Będąc zalogowanym na koncie Client:90400730 wykonaj proszę przelew weryfikacyjny do operatora PayU, zrobisz to z poziomu tej zakładki. Dane właściciela konta Allegro i konta w banku muszę być identyczne, aby weryfikacja się udała.