anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak przelac pieniadze od kupujacego na swoje prywatne konto

Client:110564050
#7 Wielbiciel#

Witam sprzedawalem przedmiot, ktory zostal zakupiony kupujacy widze wplacil pieniadze ja twoar wyslalem ale nie mam pojecia jak mam teraz przetransferowac te pieniadze na prywatne konto, jak mam to zrobic? w moje rozliczenie jak wchodze pieniadze widze, ale jak wciskam ponizej wyplac srodki i przechodze dalej pokazuje mi stan konta 0.00zl. Prosze o pomoc.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:110564050 albo masz ustawione automatyczne wypłaty, albo kupujący Ci nie zapłacił, albo jesteś zalogowany na niewłaściwe konto allegro.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:110564050 Co dokładnie masz na myśli mówiąc, że stan konta pokazuje 0.00 zł?
https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji jak wejdziesz tu to widzisz wpłatę na swoim saldzie?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Jak wchodze w rozliczenia pokazuje mi ile mam pieniedzy wplacone od kupujacego i ile musze zaplacic dla allegro ale jak przechodze dalej historia i wyplac srodki pokazuje mi stan konta 0,00zl

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Możliwe, że masz ustawione automatyczne wypłaty. Sprawdź skrzynkę mailową przypisaną do konta - powinien pojawić się mail o tytule „wypłata środków”

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:110564050 na koncie, z którego piszesz nie widzę żadnej sprzedaży i środków do wypłacenia. Podaj proszę login konta na którym doszło do transakcji. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

siva_m

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie wiem czemu ale widze ze konto teraz to [edycja]

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tak na tym koncie nie widac bo to normalne allegro a rozlicznie widac na allegro lokalne i nie wiem czemu tam mam numer clienta juz inny nie mam pojecia dla czego @Client: 90400730

oznacz moderatorów

katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

na zdrowie

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:110564050 środki ze sprzedaży są na koncie Client:90400730. Rozliczenie za sprzedaż na Allegro Lokalnie i Allegro jest w tej samej zakładce. Zobaczysz je po zalogowaniu na odpowiednie konto. Będąc zalogowanym na koncie Client:90400730 wykonaj proszę przelew weryfikacyjny do operatora PayU, zrobisz to z poziomu tej zakładki. Dane właściciela konta Allegro i konta w banku muszę być identyczne, aby weryfikacja się udała. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów