anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak przepisać konto na małżonkę?

Client:127764095
#2 Obserwator#

Odrzucono moją prośbę o zmianę imienia właściciela konta ( nie jest spójne z właścicielem konta bankowego) dlatego zaproponowano mi przepisanie konta na małżonkę, proszę o odpowiedź krok po kroku jak to zrobić. 

Pozdrawiam! W.T.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

br.
#21 Demiurg#

Chyba testament napisać musisz.  Małżonka może sobie założyć swoje konto,  takie przepisywanie nie jest możliwe.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:127764095 przez formularz musisz się kontaktować. Ale jak podałeś fałszywe dane to będzie bardzo trudne a może i niemożliwe.

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Otrzymaliśmy od Ciebie wniosek o zmianę danych w związku z błędnie podanymi danymi. Musieliśmy go odrzucić z powodu niedozwolonej zmiany danych.

W przypadku zmiany stanu cywilnego dopuszczamy jedynie zmianę nazwiska. Nasz Regulamin nie pozwala zmienić właściciela konta. Możesz przepisać konto na małżonka wybierając powód: "Zmiana użytkownika konta na małżonka".

chodzi mi dokładnie o podkreślony fragment, musi byc gdzies taka opcja tylko ja jej nie widze?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie przepiszesz konta na małżonka.

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Nie rozumiem w taki razie, tej odpowiedzi z allegro...?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:127764095 Jeśli otrzymałeś taką odpowiedź, dopytaj o szczegóły bezpośrednio osobę, która udzieliła Ci takich informacji. Najprawdopodobniej doszło tutaj do pomyłki.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:87318129
#1 Nowicjusz#

Również dostałem dziś taka odpowiedź na maila

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:87318129 Jak tak to wprowadza Cię w błąd, nie da się tego zrobić.😁

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@Client:127764095 Nie da się, Allegro w swoich statystykach musi mieć rosnące słupki z ilością nowych użytkowników, dlatego żona musi założyć nowe konto

oznacz moderatorów