Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Odrzucono moją prośbę o zmianę imienia właściciela konta ( nie jest spójne z właścicielem konta bankowego) dlatego zaproponowano mi przepisanie konta na małżonkę, proszę o odpowiedź krok po kroku jak to zrobić.
Pozdrawiam! W.T.
Chyba testament napisać musisz. Małżonka może sobie założyć swoje konto, takie przepisywanie nie jest możliwe.
@Client:127764095 przez formularz musisz się kontaktować. Ale jak podałeś fałszywe dane to będzie bardzo trudne a może i niemożliwe.
Otrzymaliśmy od Ciebie wniosek o zmianę danych w związku z błędnie podanymi danymi. Musieliśmy go odrzucić z powodu niedozwolonej zmiany danych.
W przypadku zmiany stanu cywilnego dopuszczamy jedynie zmianę nazwiska. Nasz Regulamin nie pozwala zmienić właściciela konta. Możesz przepisać konto na małżonka wybierając powód: "Zmiana użytkownika konta na małżonka".
chodzi mi dokładnie o podkreślony fragment, musi byc gdzies taka opcja tylko ja jej nie widze?
Nie przepiszesz konta na małżonka.
Nie rozumiem w taki razie, tej odpowiedzi z allegro...?
@Client:127764095 Jeśli otrzymałeś taką odpowiedź, dopytaj o szczegóły bezpośrednio osobę, która udzieliła Ci takich informacji. Najprawdopodobniej doszło tutaj do pomyłki.
Również dostałem dziś taka odpowiedź na maila
@Client:87318129 Jak tak to wprowadza Cię w błąd, nie da się tego zrobić.😁
@Client:127764095 Nie da się, Allegro w swoich statystykach musi mieć rosnące słupki z ilością nowych użytkowników, dlatego żona musi założyć nowe konto