Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, w jaki sposób można napisać do klietna wiadomość? Kiedyś była opcja nowa wiadomość podawało sie nr klienta i można było porozmawiać. Teraz tego nie ma. Czy jest jakaś opcja na kontakt z konkretnym klientem?
Dziękuję
Możesz napisać (odpisać ) przez adres przypisany do konta, ale czy ten kupujacy coś kupił czy ...z innego powodu?
Jeżeli nic u Ciebie nie kupił ani sam akurat nie sprzedaje - to nie ma.
Jak kupił to masz nr tel i maila.
Kupił. No jest adres mailowy ale to co mam z prywatnego maila napisać do klienta na jego adres mailowy allegrowy zeby wiadomość wskoczyla w te allegrowe wiadomości i tam już potem prowadzić rozmowe. Troche to mało wygodne. Był kiedys przycisk nowa wiadomość podawalo sie nazwe klienta i juz. To juz tak na zawsze ze tego nie ma czy to tymczasowa akcja ?
A nr telefonu klienta nie masz w mailu od Allegro z info o transakcji? Tam jest adres i powinien być telefon, jeżeli klient podał.
Pisać musisz z maila, na którym masz konto Allegro, inaczej nie dostanie maila, w mailu poproś o kontakt bezpośredni.
Nie no tak, nr tel jest. Nie widzimi się jednak dzwonić albo pisać smsy do kazdego o jakiekolwiek pytanie. Było rozwiązanie poprzez wiadomości to z jakiegoś powodu usuneli możliwość utworzenia nowej. To było najszybsze i najlepsze rozwiązanie. Co do maila to się mylisz, ze swojej prywatnej skrzynki jak wyslesz maila na jakikolwiek adres allego wyslesz to doleci i wyswietli się wlasnie jako poczatek rozmowy w wiadomosciach. Tak własnie zrobiłem ze wyslalem z gmail maila do klienta, wyuswietlil sie w wiadomosciach i klient nie ma mozliwosci odpowiedziec inaczej jak tylko przez wiadomosci allegro. No i ok taki mial byc efekt konowy no ale wedlug mnie z punktu widzenia uzytkowniaka powinno byc wszystko z poziomu allegro 🙂