Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
To jakaś kpina , próbuję ustawić czas wysyłki na okres świąteczny wiadomo wszystkim w jakim celu .
Ustawiam 3dni w ofercie ukazuje się informacja ,,przesyłka u ciebie za 12-15 dni !!!!!!,,
Ustawiam 2dni pon. 28 gru. - śr. 30 gru. Co tu nie gra ??
Użytkownika xyz96 uprzejmie proszę o powstrzymanie się od wypowiedzi .
@mdrogeria ja mam ustawione na 3 dni a allegro wyświetla że nadaję w 24h i klientom wyskakuje dostawa pon. 28 gru. - śr. 30 gru. w punkcie
kostas11 dramat
@mdrogeria Nie możesz mnie tu prosić ani mi zabraniać wypowiadania się. Nie możesz nikogo dyskryminować.
@mdrogeria, mogę prosić Cię o screen lub numer oferty?
mr_oma to się dzieje we wszystkich moich ofertach . Aktualnie zmieniłem czas wysyłki na 2dni , ale potrzebuję zmienić na trzy dni i wówczas wychodzi komunikat dla kupujacych przesyłka u ciebie za 12-15 dni !!!!!!,,
mr_oma tą ofertę: 9684216233 na pokaz zmieniłem na 3 dni , ale z każdądzieje się to samo .
@mdrogeria, w okresie świątecznym zarówno 24.12, jak i 31.12 br. traktujemy jako dni wolne. Żaden z tych dni nie może być datą początkową lub końcową przewidywanego czasu dostawy, który wyświetlamy w ofertach. Jeśli w ustawieniach zaznaczysz 3 dni robocze na wysyłkę, a my traktujemy wskazane dni jako świąteczne, planowany czas dostawy ulega wydłużeniu.
mr_oma Jakby nie liczył to jest zdecydowanie mniej niż 13-15 dni . Proszę zapoznaj się z postem https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/święta-czas-odpowiedzi-i-dyskusje/m-p/1326...
a szczególnie wypowiedzią msniezek dotyczącą dni wolnych i roboczych .
Oczekuję na merytoryczną wypowiedź
@mdrogeria, 24.12 oraz 31.12 normalnie liczą się do Waszego obowiązku odpowiadania Kupującym, ale wydłużają przewidywany czas dostawy.
Jeśli rezerwujesz 3 dni na przekazanie paczki dostawcy, a zamówienie dostałbyś dzisiaj, to następne dni robocze, w których je zrealizujesz, to: 28, 29, 30 grudnia. Jeśli zrealizujesz ze swojej zamówienie 30.12, zostanie ono wysłane w następny dzień roboczy (wyłączamy 31.12). Najwcześniejsza próba doręczenia może więc odbyć się we wskazanych przez nasz system terminach. Dlatego 13 dzień dostawy z Twojej oferty to 29.12, a więc możliwy scenariusz, wedle warunków, które Ci opisałam. Jak sam wiesz przewidywany czas dostawy u poszczególnych dostawców różni się.
Zaznaczam, że mówię o przewidywanym czasie dostawy, a nie odpowiadaniu na zapytania Kupujących.
mr_oma sorry , że przynudzam , ale czas dostawy zawsze był liczony w dniach roboczych , czyżby coś przegapiłem ??
to są jakieś jaja
sprzedaż od wczoraj nam spadła prawie do zera
przez te głupawe ustawienia allegro
też bym u siebie nie kupował gdybym widział takie terminy wysyłek
po co to allegro robi?
Sprzedaż spadła do zera ponieważ allegro również chce żebyście trochę odpoczęli w święta zamiast pakować paczki.