anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak skutecznie ustawić czas wysyłki?

MAMY ROZWIĄZANIE!
mdrogeria
#21 Demiurg#

To jakaś kpina , próbuję ustawić czas wysyłki na okres świąteczny wiadomo wszystkim w jakim celu . 

Ustawiam 3dni  w ofercie ukazuje się informacja ,,przesyłka u ciebie za 12-15 dni !!!!!!,,

Ustawiam 2dni pon. 28 gru. - śr. 30 gru. Co tu nie gra ??

Użytkownika xyz96 uprzejmie proszę o powstrzymanie się od wypowiedzi .

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14
mdrogeria
#21 Demiurg#

@mr_oma @la_nika  nie mam możliwości wysyłki jutro i w poniedziałek , jak ustawić żeby klient miał wyświetlany realny czas doreczenia nie 12-15 dni !!!!!!,,

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@mr_oma @la_nika zadałem zbyt trudne pytanie ??

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria ja mam ustawione na 3 dni a allegro wyświetla że nadaję w 24h i klientom wyskakuje dostawa pon. 28 gru. - śr. 30 gru. w punkcie

________
Κώστας
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

kostas11 dramat

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@mdrogeria Nie możesz mnie tu prosić ani mi zabraniać wypowiadania się. Nie możesz nikogo dyskryminować.

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mdrogeria, mogę prosić Cię o screen lub numer oferty?

Maja
   Moderatorka

#21 Demiurg#

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

tą  ofertę: 9684216233 na pokaz zmieniłem na 3 dni , ale z każdądzieje się to samo .

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mdrogeria, w okresie świątecznym zarówno 24.12, jak i 31.12 br. traktujemy jako dni wolne. Żaden z tych dni nie może być datą początkową lub końcową przewidywanego czasu dostawy, który wyświetlamy w ofertach. Jeśli w ustawieniach zaznaczysz 3 dni robocze na wysyłkę, a my traktujemy wskazane dni jako świąteczne, planowany czas dostawy ulega wydłużeniu.

Maja
   Moderatorka

#21 Demiurg#

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/święta-czas-odpowiedzi-i-dyskusje/m-p/1326...

a szczególnie wypowiedzią 

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mdrogeria24.12 oraz 31.12  normalnie liczą się do Waszego obowiązku odpowiadania Kupującym, ale wydłużają przewidywany czas dostawy.

Jeśli rezerwujesz 3 dni na przekazanie paczki dostawcy, a zamówienie dostałbyś dzisiaj, to następne dni robocze, w których je zrealizujesz, to: 28, 29, 30 grudnia. Jeśli zrealizujesz ze swojej zamówienie 30.12, zostanie ono wysłane w następny dzień roboczy (wyłączamy 31.12). Najwcześniejsza próba doręczenia może więc odbyć się we wskazanych przez nasz system terminach. Dlatego 13 dzień dostawy z Twojej oferty to 29.12, a więc możliwy scenariusz, wedle warunków, które Ci opisałam. Jak sam wiesz przewidywany czas dostawy u poszczególnych dostawców różni się.

Zaznaczam, że mówię o przewidywanym czasie dostawy, a nie odpowiadaniu na zapytania Kupujących.

Maja
   Moderatorka

#21 Demiurg#

oznacz moderatorów
RED
#21 Demiurg#

to są jakieś jaja

sprzedaż od wczoraj nam spadła prawie do zera

przez te głupawe ustawienia allegro

też bym u siebie nie kupował gdybym widział takie terminy wysyłek

po co to allegro robi?

oznacz moderatorów
krejzole
#14 Krzewiciel#

Sprzedaż spadła do zera ponieważ allegro również chce żebyście trochę odpoczęli w święta zamiast pakować paczki.

oznacz moderatorów