Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak sprawdzić cenę produktu gdzie będę wychodzić na zero po doliczeniu wszystkich kosztów tj. prowizja allegro, vat, dochodowy?
np. mam produkt za 100 zł, dodaje prowizję, vat, dochodowy czyli mamy ok 140 zł.
czyli mając swój produkt za 100 zł mnożę za 1,4 = 140 zł i dopiero widzę jakie mam pole do narzutu ?
@Madsel Vat i dochodowy płacisz od marży a nie od 100 zł za które kupiłeś bo 100 zł to koszty 🙂
Nie wyliczysz tego dla pojedynczej sztuki bo to jest zmienne zależy czy zakup smart, czy prowizja do wysyłki czy promujesz itp.
chodzi mi o orientacyjne wyliczenie jaka jest możliwość narzutu do produktu po doliczeniu w/w kosztów
@Madsel nie podałeś jaka prowizja, czy będziesz promował itp. jak płacisz prowizję 15 % + marża 30 % + 5 % na smarta czy pakowanie to doliczasz 50 % 🙂
100 zł + ( prowizja, dopłata do smarta lub prowizja od wysyłki ) to koszty, Vat i podatek płacisz do tego zo zarobisz więc za mało danych podajesz żeby coś wyliczać, żeby zarabiać podobnie do tego co allegro trzeb by mieć narzut 100 % 😄