anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieaktywne wypłaty

MikeTone_45
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

A co to się takiego nadzwyczajnego wydarzyło, że moje wypłaty są nieaktywne, przycisk "WYPŁAĆ ŚRODKI" stał się nagle taki jakiś szary??? Nie mam tam uzbieranych jakichś wielkich kokosów (małych zresztą też), ale tak z ciekawości pytam...

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@MikeTone_45 tutaj nie możemy udzielić Ci szczegółowych informacji w tej sprawie, ale napisz proszę do nas zgłoszenie tutaj

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

MikeTone_45
#9 Pomysłodawca#

Wracam do tematu.

Zgłosiłem problem i okazało się, że PayU poprosiło mnie mailowo o dodatkową weryfikację.
Ale co najciekawsze, PayU pomimo zmiany na Allegro adresu mailowego już jakieś 2-3 miesiące temu, nadal wysyła tego typu wiadomości na starego maila, do którego nie mam już dostępu.
Inne powiadomienia (wpłaty, wypłaty) wysyłają na nowy adres. Jak to więc możliwe, że na PayU w jednym miejscu adresy mailowe są aktualizowane, a w innym już nie?
Wysłałem wypełniony formularz i zdjęcie dowodu, ale dostałem potwierdzenie, iż o dalszych czynnościach będę informowany na maila. I tu oczywiście podany stary mail, do którego z powodu włamania nie mam dostępu.
Jeśli to u nich tak ma działać, to równie dobrze mogliby wysyłać te wiadomości jakąś kapsułą w kosmos i twierdzić potem, że o wszystkim byłem informowany.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jedno konto - jeden mail, nie zawsze da się go zmienić ale: https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów

MikeTone_45
#9 Pomysłodawca#

A niby ile ja mam maili do jednego konta? Zmieniłem mail na Allegro, PayU też na ten nowy wysyła wszystkie powiadomienia np. o wpłatach od kupujących, o wypłatach jak i na nowy przychodzą "miesięczne zestawienia". Ale jakimś dziwnym cudem w sprawie ponownej weryfikacji wygrzebali skądś mój stary adres i tam postanowili pisać. Tylko, że ja nie mogę tego przeczytać, a nawet nie wiem, że takie wiadomości przychodzą.

oznacz moderatorów