anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak ustawić żeby przesyłki się sumowały?

Grzechynka-Meble
#7 Wielbiciel#

Jak ustawić żeby przesyłki się dodawały do siebie z poszczególnych aukcji a nie było tak jak przedstawione na poniższym zrzucie ekranu 

202ECEF6-ABCD-4B8F-BCEE-916458547CAD.png

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Knowhere
#21 Demiurg#

@Grzechynka-Meble Obrazka nie widzi nikt poza Tobą, ale zakładam że chodzi Ci o to https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/ustawienia-dostawy (a konkretnie o "sposób obliczania kosztów dostawy").

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

Grzechynka-Meble
#7 Wielbiciel#

Chodzi o to ze gdy klient kupuje u mnie dwa produkty to przesyłka mu się nie podlicza tylko w koszyku wyswietla się ,,Przesyłka do uzgodnienia ze sprzedającym,, pomimo tego ze w każdej aukcji jest dodana przesyłka i jej cena 

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Ustaw w cenniku maksymalnie 1 sztukę w paczce lub dopłatę do kolejnej sztuki w takiej cenie, jak cena wysyłki.

Druga opcja - zaznacz, przesyłki będą nadawane oddzielnie, a koszty dostawy zsumują się.

oznacz moderatorów

Grzechynka-Meble
#7 Wielbiciel#

Chodzi o to ze gdy klient kupuje u mnie dwa produkty to przesyłka mu się nie podlicza tylko w koszyku wyswietla się ,,Przesyłka do uzgodnienia ze sprzedającym,, pomimo tego ze w każdej aukcji jest dodana przesyłka i jej cena 

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@Grzechynka-Meble Może zaznaczyłeś w cennikach taką opcję - czyli dałeś kupującemu możliwość wpisania własnej ceny. Jeśli nie zaznaczyłeś, to też będzie miał taką możliwość przy wybraniu dwóch przedmiotów, gdzie w cenniku nie ma przynajmniej jednej wspólnej, jednakowej opcji wysyłki.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Grzechynka-Meble Czy w każdej ofercie, która wchodzi w skład takiego zamówienia, jest choć jedna wspólna forma dostawy?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów