Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak ustawić żeby przesyłki się dodawały do siebie z poszczególnych aukcji a nie było tak jak przedstawione na poniższym zrzucie ekranu
@Grzechynka-Meble Obrazka nie widzi nikt poza Tobą, ale zakładam że chodzi Ci o to https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/ustawienia-dostawy (a konkretnie o "sposób obliczania kosztów dostawy").
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Chodzi o to ze gdy klient kupuje u mnie dwa produkty to przesyłka mu się nie podlicza tylko w koszyku wyswietla się ,,Przesyłka do uzgodnienia ze sprzedającym,, pomimo tego ze w każdej aukcji jest dodana przesyłka i jej cena
Ustaw w cenniku maksymalnie 1 sztukę w paczce lub dopłatę do kolejnej sztuki w takiej cenie, jak cena wysyłki.
Druga opcja - zaznacz, przesyłki będą nadawane oddzielnie, a koszty dostawy zsumują się.
Chodzi o to ze gdy klient kupuje u mnie dwa produkty to przesyłka mu się nie podlicza tylko w koszyku wyswietla się ,,Przesyłka do uzgodnienia ze sprzedającym,, pomimo tego ze w każdej aukcji jest dodana przesyłka i jej cena
@Grzechynka-Meble Może zaznaczyłeś w cennikach taką opcję - czyli dałeś kupującemu możliwość wpisania własnej ceny. Jeśli nie zaznaczyłeś, to też będzie miał taką możliwość przy wybraniu dwóch przedmiotów, gdzie w cenniku nie ma przynajmniej jednej wspólnej, jednakowej opcji wysyłki.
@Grzechynka-Meble Czy w każdej ofercie, która wchodzi w skład takiego zamówienia, jest choć jedna wspólna forma dostawy?