Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam jak w temacie natworzyłam zbędnych powtarzających się cenników dostawy a nie potrafię ich usunąć. może wie ktoś jak to zrobić?
@sokoliwzrok Nie ma takiej opcji, niestety.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@sokoliwzrok A spróbuj tu
I to co masz zaznaczone,odptaszkuj z powrotem i zatwierdź- daj znać czy się dało.
można tylko zmienić, usunąć się nie da - mam niestety kilka co się powtarzają - myślałam kiedyś, że da się usunąć niestety nie można
@sokoliwzrok Wiemy. Nie wypatrzysz takiej opcji. Potwierdzam, że nie można usunąć cenników. Potwierdziło także kiedyś allegro.
Allegro, to już może czas żeby dodać taka możliwość?
@NAJSKLEP-ONLINE, niestety na ten moment możesz jedynie edytować cennik. Dostałam jednak informację, że zmiana, która umożliwiłaby usunięcie cennika, znajduje się w planach do zrealizowania. Nie stanie się to jednak w najbliższej przyszłości.
Witam, czy ta niedaleka przyszłość nastapiła? minął rok i nic , cennika dostaw nie można usunąc. a prowizje poszły w góre :(( pozdrawiam
Długo będziemy jeszcze czekać na tak z pozoru prostą opcję? Trochę kpina że na wszystko inne macie czas.
Za dzień, za dwa, za rok, za trzy, lecz nie dziś
Minęły niespełna dwa lata od Pani wypowiedzi, rozumiem że allegro dalej nie jest łaskawe ruszyć swoje cztery litery i dodać tak banalną możliwość?
Słabo, ceny poszły w górę a ja nacinam się na swój stary cennik. Łapię straty z waszej winy
Masz rację Ja podniosłem modyfikując stary cennik na przykład paczkomaty bo podrożały dwa złote około ale po jednym razie to jeszcze jest do przejścia nikt nie jest w stanie czytać na bieżąco kosztów cenników Poczty Polskiej InPost Orlen paczki itp
W Allegro pracują ludzie, którzy lepiej od nas (sprzedających) wiedzą czego nam trzeba - bez komentarza.
A może nie wiedzą jak taką funkcję to dodać? - służę pomocą
Dokładnie do tego jeszcze kilka innych nie da się usunąć jak "gwarancje" czy "reklamacje" normalnie 21 wiek a takie coś jest NIEWYKONALNE !
By człowiek wiedział to by stworzył dwa może trzy konkretne cenniki, a tak trzeba grzebać edytować W tych co się już niestety dało za dużo
Co z tą zmianą - będzie się w końcu dało usunąć zbędne cenniki czy nie bo czekam już dwa lata !
Ja zrobiłem w taki sposób po co usuwać nie dodawać nowych tylko edytować je wedle potrzeb
Podejrzewam, że pracownik allegro ma możliwość usunięcia cennika ale na razie maja zawrót głowy z przywracaniem ukrytych zakupów 😃
gdybym wiedział stworzyłbym z 2 może 3 cenniki. Dopiero zaczynam przygodę z allegro, narobiłem około 12 cenników. Byłem pewien, że tak prosta opcja będzie i będę mógł usunąć nie potrzebne. A tu zdziwko, nic takiego nie ma- takiej banalnej opcji. Będąc po drugiej stronie allegro (sprzedającej stronie) widzę jak to wszystko wygląda. Na początku jest dużo rzeczy do ogarnięcia, i nie jest to takie proste, czuje się jakbym musiał przedrzeć się przez dżungle 😄