anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak usunąć wielopaczkę?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Cornix_PL
#7 Wielbiciel#

Zamówiłem trzy razy przesyłkę Inpost do jednego zamówienia, jak anulować wielopaczkę? Usunąłem dwa numery nieprawidłowych listów przewozowych, ale po wejściu w szczegóły zamówienia widnieją 3 przesyłki z czego w jednej pojawia się status ( na tej prawidłowej, której listu nie usunąłem).

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Cornix_PL jeżeli usunąłeś z Numery przesyłek przy zamówieniu to nic nie zrobisz.

Listy generowałeś przez allegro czy inpost

oznacz moderatorów
Cornix_PL
#7 Wielbiciel#

Numery przesyłek zawsze mogę dodać ponownie, ale przycisk anuluj przesyłkę nie działa nawet w przesyłce, która ma prawidłowy numer. Chodzi o to, aby allegro nie potraktowało przesyłki jako nie wysłaną w terminie i aby klienta nie wprowadzać w błąd jeżeli widzi, że jest 3 paczki.

oznacz moderatorów
sklep_solpio
#14 Krzewiciel#

@Cornix_PL wchodzisz w szczegóły zamówienia i powinno być ZMIEŃ NUMERY PRZESYŁEK

i tam możesz usunąć, żeby klient nie widział

oznacz moderatorów
Cornix_PL
#7 Wielbiciel#

Tak zrobiłem i usunąłem dwa numery nieprawidłowe, jak klient nie widzi tego to super, tylko w szczegółach zamówienia widnieje 3/3 przesyłki 😄 a jak traktuje to allegro?

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Cornix_PL Podaj proszę numer zamówienia. Sprawdzę to 😉 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Cornix_PL
#7 Wielbiciel#
ea29cec0-30f3-11f0-b2d4-f1d6de290ca8

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Cornix_PL dziękuję. Nie ma możliwości, aby je anulować w narzędziu nadawczym, ale sprawdziłam to zamówienie i widzę, że do rozliczeń przypisana jest jedna przesyłka, więc wszystko jest w porządku. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów