Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłem trzy razy przesyłkę Inpost do jednego zamówienia, jak anulować wielopaczkę? Usunąłem dwa numery nieprawidłowych listów przewozowych, ale po wejściu w szczegóły zamówienia widnieją 3 przesyłki z czego w jednej pojawia się status ( na tej prawidłowej, której listu nie usunąłem).
@Cornix_PL jeżeli usunąłeś z Numery przesyłek przy zamówieniu to nic nie zrobisz.
Listy generowałeś przez allegro czy inpost
Numery przesyłek zawsze mogę dodać ponownie, ale przycisk anuluj przesyłkę nie działa nawet w przesyłce, która ma prawidłowy numer. Chodzi o to, aby allegro nie potraktowało przesyłki jako nie wysłaną w terminie i aby klienta nie wprowadzać w błąd jeżeli widzi, że jest 3 paczki.
@Cornix_PL wchodzisz w szczegóły zamówienia i powinno być ZMIEŃ NUMERY PRZESYŁEK
i tam możesz usunąć, żeby klient nie widział
Tak zrobiłem i usunąłem dwa numery nieprawidłowe, jak klient nie widzi tego to super, tylko w szczegółach zamówienia widnieje 3/3 przesyłki 😄 a jak traktuje to allegro?
@Cornix_PL Podaj proszę numer zamówienia. Sprawdzę to 😉
@Cornix_PL dziękuję. Nie ma możliwości, aby je anulować w narzędziu nadawczym, ale sprawdziłam to zamówienie i widzę, że do rozliczeń przypisana jest jedna przesyłka, więc wszystko jest w porządku.