Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podczas wystawiania spawarki musiałem podać zakres spawania lecz nie mogę wpisać dwie wartości (lub nieprawidłowo to robię). Mogę wpisać przez przecinek, ale podczas integracji jest komunikat o podaniu dwóch wartości w parametrze zakres. Jeśli wpisuję przez myślnik nie mogę nawet przejść dalej i komunikat "podaj liczbę"
@alleloombard1012 Cześć. Czy w formularzu wystawiania nie pojawiają się u Ciebie dwa okienka, w których można wpisać zakres spawania od-do?
Mogę Cię prosić o zrzut ekranu, jak to u Ciebie wygląda?
Nie mam dwóch okienek
@alleloombard1012 Wyczyść proszę pliki cookies lub spróbuj wystawić ofertę na innej przeglądarce. Dopytam o jeszcze jedną rzecz: w jakiej kategorii wystawiasz produkt?
Dom i ogród - narzędzia - spawarki - spawarki inwertorowe
I nie mogę wysyłać zrzut ekranu
Chciałbym ominąć wpisywanie tych parametrów lecz są obowiązkowe
@alleloombard1012 Aby wstawić zrzut ekranu kliknij w ikonkę aparatu a następnie wybierz zdjęcie:
Czy wyczyściłeś pliki cookies? Lub czy sprawdziłeś widoczne parametry w formularzu wystawiania na innej przeglądarce?
@alleloombard1012 Spróbuj wystawić przedmiot przez formularz wystawiania Allegro. Tutaj znajdziesz instrukcję: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/wystawianie-i-edycja-oferty/jak-wystawic-przedmiot-na-spr...
Przez formularz nie wystawię ofertę, bo musi być ona powiązana z naszym wewnętrznym systemem. Wyczyszczenie ciasteczek nie pomogło. Przez inną przeglądarkę też nie mogę wystawić bo nasz system wewnętrzny jest powiązany z przeglądarką google chrome
Witam, nadal nie mogę wystawić oferty
@alleloombard1012 W takiej sytuacji pozostaje wystawienie oferty za pomocą naszego formularza, a nie przez ten system.