Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam kłopot z wstawieniem mojego numeru telefonu, żeby był widoczny dla kupujących w zakładce "o sprzedającym". W moich danych numer jest podany, ale nie widać go w moich ogłoszeniach. Proszę o pomoc w tym temacie.
@rzemo156 Dla kogos obcego przeglądającego Twoją ofertę ten numer powinien być widoczny w zakładce "o sprzedającym" Dla Ciebie nie. Ja jak wchodzę na własną ofertę to też nie widzę tego numeru, ale inni go widzą bo dzwonią.
dziękuję Ci bardzo za podpowiedź, ale właśnie sprawdzałem nie ze swojego sprzętu i też nie widać nr tel. Jedynie jest napisz wiadomość... Zupełnie nie mam pojęcia jak ustawić ten numer tel, żeby był widoczny...
@rzemo156 Mnie nie chodzi o inny sprzęt. Ktoś się musi zalogować z innego konta i wtedy powinien zobaczyć Twój numer.
@rzemo156 Cześć. Jeśli nie wystawiasz ogłoszenia (tylko ofertę z Kup teraz lub licytację), to kupujący zobaczą Twój numer telefonu na stronie z podziękowaniem za zakupy. Przed zakupem mogą kontaktować się z Tobą za pomocą Centrum Wiadomości.
Więcej na ten temat przeczytasz tutaj: https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/kupujacy-zobacza-twoje-dane-kontaktowe-na-stronie-z-podziekowan...