anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak wysłać przesyłkę do żabki

miszmaszdyk
#8 Zapaleniec#

jak mam wysłać przesyłkę do punku żabka nie ma takiej opcji z prawej strony czy jak pójdę na pocztę to czy nadam bez problemu taką przesyłkę , może ktoś wie jaki jest koszt 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

mdrogeria
#21 Demiurg#

miszmaszdyk tak , wręcz musisz iść na potczę , w żabkach nie ma możliwości nadania tylko UP

oznacz moderatorów

miszmaszdyk
#8 Zapaleniec#

czyli bez problemu nadam nie musze mieć żadnej umowy z pocztą tak jak jest przy kontach firmowych

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

miszmaszdyk Jeśli korzystasz z opcji ,, wysyłam z allegro ,, tak , nadasz bez problemu 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@miszmaszdyk już tłumaczę jak to wygląda. Są dwa rodzaje tej metody dostawy tzn. Allegro Punkty Poczta, Żabka, Orlen, Ruch, które są tylko dla kont firmowych, tak samo jak narzędzie Wysyłam z Allegro oraz Punkty Poczta, Żabka, Orlen, Ruch
@mdrogeria ma konto firmowe, dlatego może nadawać te przesyłki przez Wysyłam z Allegro i przekazywać je na poczcie.
Natomiast sprzedający z kontem zwykłym mogą podpisać umowę z Pocztą Polską i generować etykiety przez Elektronicznego Nadawcę, a paczki nadawać bezpośrednio w punkcie Poczty lub zamówić podjazd kuriera albo skorzystać z usług pośredników (apaczki, sendita, furgonetki czy innych). Tutaj nie możemy wskazać dokładnie, ponieważ ten wybór należy do Ciebie. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów